keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Viimeinen pentuagikerta

Tänään aloitettiin ihan oikealla ohjauskuviolla! Putki - kolmen esteen hyppykaari - mutkaputki jonka jälkeen valssi - ja kolmen esteen hyppykaari takaisin. (ja vikana olis kai ollut putki mutta me ei otettu sitä)

Agi-ohjelman demoversiolla ei voi tallentaa mitään... Kameralla vaan kuvaa näytöltä :D

Tehtiin ihan suosiolla tätä pätkissä, Päivi oli aina sopivassa kohdassa heittämässä pallon jotta Oiva saa palkan 1) oikeaan suuntaan, 2) oikeaan aikaan ja 3) varmasti. :D Aloitettiin siis:
-Putki - hyppy (1, 2)
-Putki-hyppy-hyppy-hyppy (1,2,3,4)
-Hyppy-putki (4,5)
-Putki-hyppy (5,6)
-Hyppy-putki-hyppy-hyppy-hyppy (4,5,6,7,8)
-Koko "rata" 1-8

Oiva meni ihan superhyvin! Valssia tehtiin ekaa kertaa, joten mulla oli nami valmiina kädessä kun Oiva tuli ulos putkesta, palkkaus, ja taas matka jatkui. Tosi hienosti se haki reittiä siivekkeiden välistä. Hienosti se on kyllä hoksannut mistä on kyse! Ei tartte itte kurotella esteiden päällä. :)

Tässä harjoituksessa meni koko ryhmällä niin kauan aikaa että loppuajan piti tehdä asioita itsekseen. Meille oli laitettu valmiiksi kujakepit verkoilla. Kerran Oiva tupsahti verkkoa päin, mutta ei näyttänyt menoa haittaavan. Vauhti pysyi yhtä reippaana seuraavillakin kerroilla. Yksi ryhmäläisistä oli roudannut Kepon mukaansa, ja saatiin sitten avustusta pussiharjoittelussa. Muutama kerta pussia pussinpää vähän ylhäällä, niin hetken päästä Oiva sujahti pussia jo ilman apujoukkojakin!

Oiva muisti hyvin Teeter Bang Game:n, melko korkealtakin se hyppäsi etutassuilla paukauttamaan keinun alastuloa. Puomin alastuloa harjoiteltiin, mutta tarvittiin vielä estesiiveke toiselle puolelle tukemaan jotta Oiva ei valu sivulta toisella takajalalla alas. Mutta hyvin se sinne alastulolle kuitenkin pysähtyy - silloinkin kun ehtii ottaa sinne varaslähdöt...

Lopputunnista onnistuin saamaan aikaan ongelman. Oiva ei suostunutkaan menemään mustaan vasemmalle kaartuvaan putkeen, vaikka oli sinne jo aiemmin sujahtanut vauhdilla. Saman putken se teki kyllä oikealle kaartuvana. Tulkitsin asian niin että Oiva alkoi väsyä, oli taas innostuttu tekemään niin paljon kaikkea. Ja taas vannon kautta kiven ja kannon että enskerralla teen vähemmän. Enskerta onkin jo sunnuntaina kun päästään korvaamaan viimeviikkoinen poissaolo toiseen ryhmään.

Sitten tuleekin 2 viikon tauko ennenkuin uusi agikurssi alkaa.

Ei kommentteja: