sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Laiska viikonloppu

Lauantaina käytiin koko poppoo pienellä lenkillä Hakapirtin maastoissa. Ruu joutui tyytymään flexiulkoiluun, mutta näytti silti siltä että kyllä kelpas! Kastraatiohaava meinasi muutama päivä takaperin alkaa vielä tulehtua, mutta ahkera suihkuttelu ja laimennetulla betadinella valelu pelasti tilanteen ainakin toistaiseksi. :) Tiistaina on hakasten poisto ja ainakin nyt haava näyttää hyvältä.

Oiva sinkoili melko ahkerasti, sekin ollut nyt kevyemmällä viikontakaisen "kolarin" jälkeen. Vieläkin se varsinkin hihnassa peitsaa mielestäni normaalia enemmän, mutta vapaana ei enää niinkään. Loppulenkistä ehkä vähän kun suurin puhti oli kirmailtu pois.

Tänään kävin Oivan kanssa vähän treenailemassa agia tuossa parkkipaikalla. Wellu oli tehnyt meille kolmannet siivekkeet ja hetihän ne oli pakko saada kaikki koekäyttöön. Ensimmäinen virhe oli lähteä haahuilemaan ilman kunnollista suunnitelmaa, koska tein auttamatta liian vaikean harjoituksen Oivalle. Tajusin sentään hetken takkuamisen jälkeen ottaa aikalisän ja suunnitella hetken tätä asiaa. Sain suunniteltua järkeväntuntuisen harjoituksen ja kummasti se alkoi sitten sujuakkin. Lisäksi harjoiteltiin esteen takana odottamista. Tässäkin vähän meinaan liiaksi olettaa sen osaavan asioita joita en ole Oivalle kunnolla vielä opettanut.

Ihan hyviin fiiliksiin saatiin mein pienet treenit sitten kuitenkin loppumaan, mutta ensikerralle suunnittelen reilumman ja helpomman treenin. Pelkkiä tuttuja ja jo opeteltuja asioita ja enemmän leikkimistä! Oiva on jo niin ketterä ja osaakin jo vaikka mitä, että välillä meinaa unohtua että se on vielä ihan kakara kuitenkin. :) Pysytään siis kuitenkin vielä ihan perusasioissa eikä hötkyillä!

Ei kommentteja: