keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Oivan agi: Pussi, kepit ja ohjauskuvioita

Aloitettiin pussilla. Koutsi piti Oivaa ja mä kävin vähän nostamassa pussin helmaa ja sieltä se Oiva sujahteli kuin vanha tekijä. Palkaksi pallo ja hianoo oli! Alkutunnista oltiin saatu ohjeet ohjauskuvion harjoittelemiseen ja aloin seuraavaksi sitä tekemään. Kolme "estettä" kaaren muodossa ja itse kuljettiin niiden sisäpuolella. Kyllä Oiva aika hyvin hoksasi jutun juonen vaikka en ihan siivekkeitä hipoen olisi sitä ohjastanutkaan. :)

Keppejä kokeiltiin tänään kuudella verkotetulla kepillä ja koutsi oli päässä palkkaamassa koiraa. Oiva hoksasi jutun heti ekalla yrittämällä (joskin kokeili myös saako sen palkan jos kiertää koko höskän, mutta kun ei saanut niin meni taas kiltisti verkkohässäkän sisältä). Oiva pujotteli melko reipasta tahtia ottaen huomioon että ekaa kertaa kokeiltiin.

Kokeiltiin myös omatoimisesti rengasta. Sinne se taas sujahti pallon perässä. :) Lisäksi otettiin putkia, mutta sitten Oiva alkoi vähän jo väsyä, eikä se niin heittämällä enää mennytkään putkeen. Vuorossa oli vielä itsenäisesti harjoitellun ohjauskuvion läpikäynti yksitellen. Oiva teki hienosti, mutta mä kuulemma huidon liikaa. Miten yllättävää. :D Oiva alkoi jo väsyä kun se kerran pallon sijasta kirmasikin katsomaan kaveria ja suurin into vähän loppui vaikka se loppuun asti reippaasti jaksoikin.

Enempiä ei sitten reenailtu, ja pitää ensikerrallakin muistaa ottaa vähän rauhallisemmin. Ei sitä tartte mukulan kanssa koko tuntia paukuttaa hullunlailla... Innokkuus kun vaan tuppaa toisinaan viemään järjen ohjaajaltakin. (Nymmä tiärän miltä Ruusta tuntuu tokoreeneissä) :D

Ei kommentteja: