keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Tokot ja Agit

Eilen oli viimeinen kerta pentutokoa. Ohjelmassa oli luoksepäästävyys, paikalla makaaminen, seuraaminen, luoksetulo ja hyppy. Nurtsi oli tosi märkä ja mutainen, ja Oiva keskittyi kaikki väliajat tonkimaan kastematoja. :D Muuten ei valittamista, pikkuinen porkkis tekee namintoivossa kokolailla mitä vaan. Lisäksi on ollut mukavaa huomata että jo parin kerran jälkeen Oivassa syttyi pieni työkoira, ja se oikein odottaa mitä sitten tehtäisiin. :)

Tänään agissa harjoiteltiin viimekertaista kolmen esteen ohjauskuviota. Sen jälkeen muistuteltiin mieleen pussia. Päivi piti pussin suuta vähän ylhäällä pallon kanssa niin mun ei tarvinnut kuin päästää Oiva sujahtamaan pussin läpi.

Keinu oli tänään uusi asia. Päivi oli keinun päässä valmiina namien kanssa ja kun Oiva oli keinun päässä syötettiin nameja ja laskettiin keinu alas. Mun ei taaskaan tarvinnyt tehdä juuri mitään. Parin toiston jälkeen Oiva pinkaisi kaasu pohjassa keinun päähän syömään nameja! :) Lopuksi keräännyttiin kaikki keinun lähistölle syömään nameja Päivin paukuttaessa keinua maahan. Lisäksi harjoiteltiin "Bang game" systeemillä keinun paukuttamista. Oiva ei ollut moksiskaan!

Harjoiteltiin myös renkaan läpi kulkemista. Rengas oli ihan maassa kiinni ja siitä vain kuljettiin lelun perässä läpi. Hauska oli myös huomata kun Oiva pääsi ottamaan varaslähdön puomille (jota ei ole koskaan otettu vielä kokonaan), niin se kääntyi hetikohta ympäri ja jäi alastulolle odottamaan täydellisessä 2o2o asennossa että missäs ne namit viipyy! :D

Ruulla alkais olla jo virtaa, mutta torvi vähän hidastaa menoa... :)

Ei kommentteja: