keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Täitä?!?!

Koirilla on nyt ehkä täitä. En tosin ole varma. Ihmettelin pari päivää miksi Oiva raaputtaa itseään jatkuvasti ja on levoton. Eilen sitten kuulin että parinviikon takaisilla koiratreffeillä olleilla koirilla joillakin on täitä. Kipitin sitten siis tänään kotimatkalla kiltisti meidänkylän eläinsairaalan kautta ajatuksena ostaa Exspottia. Eläinkorjaamon täti kuitenkin meinasi että olisi tehokkaampaa laittaa Strongholdia jos täitä jo on On kuulemma tänä syksynä paljon täitä liikkeellä, ja jossakin tapauksessa ei edes Exspot ollut auttanut.

Kotiintuomisina oli siis kaksi satsia Strongholdia kummallekkin koiralle. Ihanan kallista! Eka käsittely oli nyt tänään ja seuraava 3 viikon kuluttua. Nyt on niin miljoonaa eri versiota sitten näistä varoajoista ja uusintakäsittelyiden tarpeellisuudesta. Uusintakäsittelystä ei varmaan haittaakaan ole, eipä tulee uutta tartuntaa ihan heti.

Agility jäi tänään luonnollisesti väliin, ja ohjaajalle soittelinkin etten nyt tiedä milloin päästään seuraavan kerran täiden takia. Tuumasi jotta ensi viikolla saadaan jo mennä. Ja kyllähän toi Stronghold tappaa talossa ja puutarhassa meiningillä kokolailla tehokkaasti kaikki öttiäiset.

Ruu siis on välttynyt raaputtelulta, mutta toki sekin tarvitsee lääkitä ötököiden varalta. Eilen oltiin kastraatiohaavan hakasten poistossa. Hakasista päästiin eroon, mutta torvesta ei ihan vielä. Haava oli edelleen pikkaisen tulehtunut ja saatiin siihen vielä Fucidermiä. (Eli miten tulehtunut se olikaan sitten viikko takaperin kun päädyin jatkamaan suihkuttelua ja lisäämään ohjelmaan myös Betadinehuuhtelut... Se on nyt meinaan jo kokolailla normaali).

No ei kiemurat vielä tähän lopu. Ollaan menossa koirien kanssa viikonlopuksi koira- ja talovahdeiksi paikkaan jossa on myös nämä samat täit mellastaneet. Siellä siis myös koirat lääkitty, joten sama kai se enää sitten on. Meillä siksees Strongholdit täydessä tehossa ja kaikki osapuolet tietävät toistensa täistä.

Eikä siinä vielä kaikki. Otto on tulossa meille hoitoon ja mukaan reissuun (kuulemma pakkorako). Ohjeistin kyllästämään Oton jo tänään Exspotilla, jotta silläkin on sitten jo suoja öttiäisiä vastaan. Jos meillä edes niitä on.

Terveisin,
1 masentunut torvipää
1 itteään raapiva "kirppukasa"
1 kohta harmaahiuksinen emäntä (mahahaavalla)

Ei kommentteja: