tiistai 30. tammikuuta 2018

Agilitykurssin 2. kerta + Reginan agi-vartti

Tänään oli agilitykurssin toinen kerta. Tehtiin ensin kotitehtävänä ollutta serpentiiniä, ja saatiin Huldalle esteet jo kokonaan suoraan linjaan. Todella hienosti Hulda haki niille sopivat reitit! Toisena harjoituksena käytiin läpi takaakierto-persjättö, sekä japanilainen. Näistä harjoiteltiin ensimmäistä. On siitä nyt jokunen aika kun on Huldan kanssa vimeksi tehty takaaakierto-persjättöä, mutta hyvin se sujui tauonkin jälkeen! Ainakin siis Huldan osalta, mähän juoksentelen itse ihan ihme suuntiin siitä esteen jälkeen.

Kotona oli jo viikonloppuna aloitettu harjoittelemaan taukomattoa, ja ei kertakaikkiaan mitään ongelmaa siirtää harjoittelua halliin. Hulda jo hyvin tähtää itsensä maahan matolle, ja malttaa siinä pieniä hetkiä maatakin. Nyt vaan pikkuhiljaa harvennetaan namien antoa ja annetaan Huldan tarjota mattoa matkankin päästä.

Ennen Huldan kurssia oli Reginan ohjattu "agi-vartti". Tehtiin tuttua tolpan kiertoa ja putken tarjoamista. Siitä sitten yhdisteltiin tehtäviä kierto + putki ja putki + kierto + putki. Regina tekee tosi hienosti hommia, ja sitä pitää ihan pidellä melkeimpä sylissä jos sen haluaa hetken lepäävän: Se nimittäin tarjoaa kaikkia osaamiaan tehtäviä muuten ihan nonstoppina. Hetkeksi unohdin, ettei Regina halua pois kentältä, ja kun olin kävelemässä väliaidalle Regina katsoi, että "En ole tulossa!", ja lähti pinkomaan hallin toisessa päässä olevaan putkeen...

Huldalle kotiläksyksi persjättöharjoitus, sekä serpentiini. Taukomaton harjoittelua jatketaan myös. Reginalle kierto + putki, sekä erikseen putken tarjoamista eri matkojen päästä, eri kulmista. Lisäksi Reginalle pitää askarrella heitettävä lelu, josta se saa itse kaivettua namit. Esim. tennispalloon sopiva viilto, nakit sisään ja sitten Reginan kanssa harjoittelemaan miten se avataan. :)

Hajoitin? Tein paremman!
Ilmastoidun. Kesää varten.
P.s. Multa irtosi hammas!

Ei kommentteja: