torstai 17. huhtikuuta 2014

Pentukurssia ja peltorallia

Eilen oli toinen kerta Elmon pentukurssia. Harjoiteltiin katsekontaktia ja siinä ohessa enimmäkseen keskusteltiin pentujutuista ja monella olikin paljon kysymyksiä pentuihinsa liittyen. Täytyy kyllä sanoa että hyvä kurssi varsinkin ensimmäisen koiran omistajille. Se on ihan turha hinkata pentukurssilla perusasentoa, jos on miljoona kysymystä ihan vaan jo arkisiin juttuihin liittyvissä asioissa. Mitä teen kun koira vetää hihnassa? Miten saan koiran kulkemaan tien sivussa? Mitä olisi pitänyt tehdä eilen lenkillä tilanteessa X, kun pentu ei totellutkaan niinkuin koirakirjassa sanotaan? Pentu varasti sille kuulumattoman tavaran ja lähti karkuun, mitä pitää tehdä?

En minäkään todellakaan ole mikään täysinoppinut koiranomistaja, mutta vähän alkoi hymyilyttää, että on sitä 10 vuodessa jonkunlainen matka kuljettu ihanien omien otusten kanssa ja opittu niiltä paljon.

Oivalla oli maanantaina närästyspäivä, ja se vaan nukkui koko päivän. Ja nieleskeli. Ensin sohvalla, sitten sängyssä. Ja kun iltapäivällä laitoin sen ulos, että pitäähän sitä asioillaan käydä, se vain makasi pihalla. Tiistaina suunta oli jo kohti parempaa, ja eilen keskiviikkona otin sitten Oivankin mukaan tuohon pellolle vähän irrottelemaan, kun vointi oli jo hyvä.

Onni on oma ystävä

Ja räkä roiskuu
Lutakossa

Uimamaisteri kevään ensimmäisellä uinnilla. Ojassa.

Kastumishepuli

Oiva hankki jostakin sotamaalauksen

Takaisin kotiin!

Ei kommentteja: