lauantai 12. huhtikuuta 2014

Match Show

Aurinko paistoi, joten suunnattiin Elmon kanssa Sastamalaan mätsäriin. Tänään Elmo hoksasi, että siitäkin voi tienata paljon nameja, että seisoo. Aina ei tarvi istua ja napottaa silmiin. Nähtiin pari tuttuakin ja taas aiheutti ihmetystä, miten Elmo voi olla niin rauhallinen. "Oletko sä doupannut sen jollain?".

Kehässä Elmo esiintyi oikein todella edukseen. Tuomari tuli kopeloimaan Elmoa ja kysyi tietysti ikää. Kaikki 6,5 kk se jo on. "Ai vasta?" ihmetteli tuomari. "Sehän menee kuin vanha tekijä!". Elmo juoksi kauniisti, seisoi kauniisti, eikä se kertakaikkiaan olisi voinut mennä paremmin. Punainen nauha saatiin.

Odotteluajat olivat taas pitkiä, mutta Elmo jaksoi vielä kolmen tunnin kohdalla esiintyä edukseen myös punaisten kehässä. Tuomari oli mukavan ja perusteellisen oloinen. Aika pitkään saatiin mukana kisassa olla, mutta lopulta tuomari tuli kättelemään meidät pois. Totesi hieman pahoitellen, ettei meidän pudottamiselle ole varsinaisesti mitään syytä, on vaan liikaa hienoja koiria.

Kyllä tuommoisen koiran kanssa on mukava lähteä kohti oikeita näyttelyitä! :)

Wellu oli sillävälin käynyt Oivan kanssa lenkillä. Olivat törmänneet kyykäärmeeseen tuossa ihan 100 metrin päässä kotoa tiellä. Oiva oli sitä ehtinyt jo mennä haistamaan ennenkuin Wellu huomasi, mutta oli onneksi ollut tosi kohmeinen kärmes eikä mitään tapahtunut. Kuollut se ei vissiin kuitekaan ollut, kun oli ollut vähän eri paikassa takaisintullessa. Oliskohan Oiva osannut stä varoa jos olisi ollutkin liikkuva...? Toivottavasti. Onneksi nyt selvittiin säikähdyksellä. Kunhan eivät pihaan tuppaisi....

Ei kommentteja: