tiistai 4. heinäkuuta 2017

Tänään palaset loksahtivat (taas) kohdalleen

Tänään seuraamiset onnistuivat juuri niin kuin pitikin. Tein pari pidempää pätkää, eikä Huldan osalta ollut mitään moitittavaa. (Mun itseni sitten taas pitää opetella kääntymään, mutta sitä voi onneksi harjoitella ilman koiraakin.) Tekeminen oli alusta loppuun tasalaatuista. Mulla on edelleen ongelmia sen kanssa, kun musta tuntuu, että Hulda kokoajan jää jälkeen, koska en näe sitä kunnolla, mutta jos näkisin, niin sitten se jo edistäisi reippaasti. Videolla se on kuitenkin hyvällä paikalla, ja just siinä missä se on opetettu kulkemaan. Olen siis päättänyt vain määrätietoisesti marssia eteenpäin, kun kyllä sen sitten huomaa jos se ihan oikeasti jää kokonaan matkasta.


Tehtiin myös puomin alastulon 2o2o harjoittelua. Yritys on hyvä, mutta loiva alastulo on edelleen hieman hankala, eikä Hulda ole aivan varma paikasta. Jäi usein kokonaan puomille, joskin ihan siihen kontaktin päähän. Loppua kohden tämäkin ongelma kyllä kutistui, eikä vääriä paikkoja enää tullut ollenkaan niin usein. Eiköhän tuo treenaamalla ala sujua pikkuhiljaa. Olihan tänään vasta toiset puomi 2o2o treenit ikinä.

Ihan viimeiseksi halusin tehdä hauskan ja vauhdikkaan pätkän hyppyjä ja putkia. Hulda veti ihan kaasu pohjassa itsevarmasti tehtävän läpi, joten totesin että kerta riittää ja siihen vauhdin hurmaan oli hyvä päättää treenit.Note to self: Huldalla alkoi tänään juoksut.

Ei kommentteja: