keskiviikko 5. elokuuta 2015

Ruokintapohdintaa

Päädyin sitten tutkailemaan ruokapussien selosteitakin vähän tarkemmin. Aiemmin syödyssä Proboosterissa mainitaan lohiöljy, mutta aikalailla tuoteselosteen loppupäässä. Ennen kuin hoksasin tuon viimepostauksessa välähtäneen kala-asian, olin ehtinyt vaihtaa ruokaa Brit Careen, kun ajattelin että jostain sitä närästysasiaa on lähdettävä purkamaan. Hetikohta Brit Careen siirryttyä alkoi se julmettu naaman hinkkaaminen. Eikä siis mikään "ruoka oli hyvää, pyyhin naamaani pitkin poikin", vaan ihan tosissaan kuonon hinkutus, hankaus ja raapiminen. No, Brit Caressa lukee lohiöljy heti neljännellä sijalla, joten oletan sitä olevan reippaasti enemmän kuin Proboosterissa.

Aamu-Elmo

Hetken mietin palaanko Proboosteriin, koska se on ainakin joskus ollut sopivaa evästä, mutta päätin että nyt eliminoidaan se kala ruokavaliosta kokonaan, niin näkee sitten kunnolla auttaako se. Onhan Elmon yliherkkyys, allergia, tai mitä lie tämä sitten ikinä onkaan voinut pahentuakin tässä matkan varrella. Kun siis mähän en tiedä onko ongelmien aiheuttaja ainoastaan kala, vaikka se siltä nyt äkkiseltään näyttääkin.
Kalatonta nappulaa siis etsimään. Ei ollutkaan ihan niin helppo nakki, kuin voisi äkkiseltään ajatella. Lähes joka nappulassa on lohiöljyä, sillijauhoa tai muuta kalaa. Hinnallaakaan ei oikeastaan ollut mitään merkitystä, kun ei tuo Elmo nyt niin isoruokainen ole, että siitä konkurssiin menisi kalliimmallakaan nappulalla. Muttakun ei. Edes rahalla ei saa kalatonta nappulaa ja joku roti pitää olla ettei ihan p*skaa tartte koiran kuppiin lapata.

Kunnes siinä se sitten oli! Vanha tuttu Josera SensiPlus! Ei kalaa! Tätä sapuskaa söi Otto ja Ruu joskus pari-kolme vuotta ihan ilman ongelmia, joten sitä toki sitten heti ostamaan ja kokeilemaan. Eikä ole edes hinnalla pilattu. Ostin nyt ensin kokeiluun pikkupussin, mutta 15kg säkillä on hintaa n. 55 eur. Muistaakseni jäi Otolta ja Ruulta sitten syöttämättä kun tuli muutto niin, ettei Joseraa ollut helposti saatavilla. Nyt sitä saa Huittisista yhdestä paikasta, ja Sastamalasta jopa kahdesta.


Aina on hyvä sää leikkiä!

Aurinko Armas, jonka nimi voisi ihan yhtä hyvin olla
Asenne (kohdillaan) Armas. :)

Ei kommentteja: