lauantai 29. elokuuta 2015

Odotellaan ja ihmetellään

4. päivä kortisonia menossa ja Elmon elämään kuuluu lähinnä juominen, pissaaminen ja nukkuminen. Toki oli oletettavaakin, että aloitusannoksella niitä haittavaikutuksia riittää, mutta eipä tätä isoa annosta tarvitse syödä tällä erää kuin viikko.

Nettiä on tullut surffattua ja päädyin tollereiden keskusteluryhmäänkin, jossa selvisi että se "tollersjukan" on eri asia kuin SLE. Tollersjukaniin kuuluu mm. aivokalvontulehdus joka aiheuttaa niskajäykkyyttä yhtenä oireena. Ei se ainakaan Elmoon tunnu sopivan. Edelleenkään sitä varmaa diagnoosia ei ole, mutta omatoimigooglailulla oireet sopisivat eniten SLE:n alle.

Elmosta ei siis vielä juurikaan uusia uutisia. Kirputtelu on loppunut, mutta eipä se juurikaan liikukaan mihinkään, niin vaikea arvioida onko sillä vielä jotakin kipuja vai ei. Ja kovin lyhyen aikaa tuo kortisoni on vasta mennytkin.

Armaksen kanssa hengaillaan sohvalla.
Taas malttaa hetken viihtyä aitauksessaan, kun on päässyt osallistumaan.

Armakselta sen sijaan päädyin nyt jättämään kokeeksi kipulääkkeen pois. Jo viime kontrollissa saatiin ohje, että sitä voi omatoimisesti kokeilla olla ilmankin, vaikka mikään myöskään ei estä sitä syöttämästä jos siltä tuntuu. Ei tietenkään ole tarkoitus pitää Armasta kipeänä ja sitäkautta aloillaan. Lähinnä nyt ajatus on se, että jalka ei olisi kipeä kun malttaa olla suht rauhallisesti, mutta kun tuo virtamäärä kasvaa vaan päivä päivältä, niin ei olisi välttämättä huono jos se edes tuntisi jotain saadessaan kaikenmaailman kilareita. Osaisi varoa ja säästellä hieman jalkaansa.

Jatkuva kipu ei tietenkään tule kysymykseen, joten tuossa nuo kipulääkkeet ovat, niin voi sitten antaa jos tuntuu siltä. On se kuitenkin ollut ilman Previcoxia aina Cartrophenin pistospäivänä.

Ei kommentteja: