keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Jokioisissa

Tänään suuntasimme ulkoilemaan Jokioisiin Elonkierrolle ja Oiva näki ensimmäistä kertaa lampaita. Alun pöhinän, köhinän, kurkunselvittelyn ja järkytyksen jälkeen irtosi ihan oikea haukkukin. Vaikka lampaat olivat turvallisesti aidan takana, päättivät ne kuitenkin siirtyä kotvasen kauemmaksi. Lampaiden ohituksen jälkeen päästin Oivan irti, ja hevosten laidun ohitettiinkin sillä meiningillä että nämä on niin nähty! Ja tokihan pieni tallimestari Oiva on hevosiin tottunutkin.

Muutenhan ei oltais toki Jokioisiin asti lähdetty ulkoilemaan, mutta piipahdettiin pankin tädin juttusilla, sekä mun isän luona kylässä. Nyt on asuntolaina myönnetty, tämä nykyinen asunto käytännössä katsoen myyty, ja oma torppa aidatulla pihalla kuntotarkastusta vaille ostettu Punkalaitumelta! Kaikki on mennyt vähän liian hyvin niinku strömpsöössä konsanaan, joten toivotaan ettei loppumetreille tule mitään ikävää pommia mikä romuttaa koko hankkeen.

Mitä tulee viime postaukseen omenoiden syönnistä, niin oksennus (vain 1 kpl) ja närästyshän siitä tuli. Vähällä siis onneksi kuitenkin selvittiin. Oiva nukkui koko sunnuntain vähän huonovointisena ja aloitin sille muutaman päivän kuurin Pepcidiä. Maanantaina se tuossa jo taas teurasti sohvatyynyjä ja oli oma itsensä. Eilen käytiin sänkkärillä ja Oiva keksi miten helppo pyöröpaalien päälle onkaan ponkaista. Tosin ne oli kyljellään ja niissä oli verkko, eikä muoveja.

Tässä vielä kuva eräältä päivältä. :)

Ei kommentteja: