tiistai 11. kesäkuuta 2013

Ruuanvaihtoa

Sain edellisen postauksen naputeltua, kun tulin siihen tulokseen että kyllä sitä ruokaa pitää nyt kokeilla vaihtaa. Kumpi on pienepi tai isompi paha: Ruoka joka tekee koiran kipeäksi, vai ruuan vaihto kun maha vaivaa jo valmiiksi? Eikun siis Vethaussiin ja ruokapussia vaihtamaan. Nyt mukaan lähti kokeiluun Royal Canin Anallergenic.

Muutos oli kokolailla häkellyttävä. Sunnuntaina meinasin vielä lähteä koiraa kiikuttamaan päivystykseen, niin vetelä ja kipeä se oli. Yön se sitten piereskeli ja kaasutti koko makuuhuoneen, mutta maanantaina se oli iltapäivästä jo paljon pirteämpi. Kakatkin oli muuttuneet puolessatoista vuorokaudessa kiinteiksi palleroiksi (ja kokolailla uuden ruuan väriseksi. Hill'sillä tuli Hill'sin väristä puuroa...).

Tänään Oiva on jo jopa itsekseen vähän kanniskellut lelujaan, vaikka edelleen suurimman osan ajasta vain nukkuu. Toivotaan että uuden ruuan myötä saataisi apua mahaongelmiin. Kastraatio on jo ylihuomenna, joten pian on pysyvää apua tiedossa eturauhasvaivoihin!

Ei kommentteja: