lauantai 22. kesäkuuta 2013

Haavakontrollissa

Oiva kävi torstaina haavakontrollissa. Kastraatiohaava on parantunut hienosti, eikä kauluriakaan enää tarvita. Oivan vontikin on lähtenyt hienosti reipastumaan ja pissa kulkee paljon paremmin! :)

Mutta aina on joku mutta. Oiva oli edelleen laihtunut. Päivän paino oli 15,5kg, eli viikossa olis pudonnut taas 0,5kg. Koska vointi muuten on hyvä, eikä maha oireile millään tavalla niin jatketaan nyt sitkeästi uudella allergiaruualla. Ja nostetaan taas ruokamäärää. Tässä saattaa aikakin tehdä tehtävänsä kun ottaahan suoliston toipuminen oman aikansa.

Jos tuossa 3-4 viikon päästä ei ole saatu yhtään painoa takaisin tai tulee muuta mahaoiretta, niin sitten mietitään Tylosinin aloitusta. Kun eihän tässä vieläkään ole mitään varmuutta onko kyse allergiasta vai IBD:stä (vai jostain muusta). RC Anallergenic ruokaa kuitenkin käytetään molemmissa vaivoissa, mutta IBD saattaa tarvita tueksi myös Tylosinia ja joskus jopa kortisoniakin.

Koska Oiva kuitenkin sai luvan viettää kastraation osalta taas ihan normaalia elämää, niin lupasin sitten ottaa Oton meille juhannus-hoitoon. Siitä oli puhetta jo aiemmin, mutta en luvannut ottaa kun en etukäteen tiennyt miten Oiva toipuu. Nyt lupasin sen kuitenkin ottaa, kun eihän nuo tässä sisällä keskenään mitään riehu eikä edes leiki. On niistä kuitenkin seuraa toisilleen.

Ei kommentteja: