maanantai 15. toukokuuta 2017

Tauko on tehnyt hyvää, agility sujuu taas!

Perjantaina suunnattiin Raipen kotiutumisen jälkeen Raumalle kaverin luokse ja tarkoitus oli tehdä vähän agilityä. Ounastelin Huldan olevan tosi väsynyt, kun oli koko viikon juoksuttanut Raipea kaiket päivät, mutta ajattelin että voidaan tehdä sitten jotain ihan tosi pientä ja helppoa. Mutta eikä mitä. Huldallahan oli intoa vaikka muille jakaa! Vieras kenttä ja oudot esteet eivät haitanneet ollenkaan. Fiilis oli tosi hyvä ja kaikki tuntui jotenkin vaan sujuvan.
Sunnuntaina oli sitten agitreenit Huittisissa, mutta siellä on entisen nurmikon tilalla epätasainen alue, missä oli kamalaa isoa soraa, tai ennemminkin kiviä. Kun esteet roudattiin vähän kauemmas, niin alustana oli tasainen hiekkakenttä, mutta joka oli pakkautunut todella tiiviiksi ja kovaksi. Tehtiin kuitenkin lyhyttä tosi helppoa radanpätkää matalilla esteillä. Hirmuisesti en raaskinnut toistoja ottaa kovan alustan takia, ja toisaalta helppo pätkä sujuikin ihan hienosti, niin mitä sitä sitten hinkkaamaan sen enempää.

Tehtiin myös vähän keppejä. Ne on kiinni alustassaan 4 kepin sarjoina, joten esittelin Huldalle ensin erinäköiset kepit 4 kepillä. Kun se sujui parin toiston jälkeen, niin lisättiin toiset 4 siihen perään. Ensimmäinen kerta kun tehtiin 8 keppiä, mutta Hulda ei niitä näyttänyt laskevan, vaan teki ihan yhtä hienosti kuin kotona 6 keppiä. Vieraassa ja häiriöitä sisältävässä ympäristössä se kuitenkin tarvitsi vähän enemmän kannustusta, mutta ei kuitenkaan mitään rytmittämistä.

Ei kommentteja: