lauantai 27. toukokuuta 2017

Mitäpä muutakaan kuin... seuraamista!


Seuraamisen treenaamisessa ei oikeastaan ole mitään uutta kerrottavaa, mikä ei jo lukisi edellisessä postauksessa. Käännöksiä harjoitellaan edelleen. Nämä kuva- ja videomateriaalit vaan laahaa vähän perässä... Kuvaaminen ja videointi on ollut kyllä valtavan hyödyllistä. Monesti treenatessakin kyllä on se tunne, että "Ai vitsit kun nyt sujuu!", ja silloin yleensä kaikki onkin niinkuin pitää. Mutta jos se tunne jostain syystä puuttuu, niin varsinkin videolta monesti löytyy siihen syy ja sen pystyy korjaamaan seuraavalle kerralle. Tai jos ihan todella menee mönkään, voi tarkistaa kesken treenin, että mitä sitä tulee oikein sählättyä. Lisäksi mulla on taipumusta jäädä hinkkaamaan siihen samaan harjoitteluvaiheeseen. Tässä tapauksessa esimerkiksi tuo käden nosto ei varmaan olisi edennyt ikinä minnekään, kun kuvittelin kyllä pitäväni kättä edelliskertaa korkeammalla, mutta video kertoi aivan muuta.

Nyt en malta millään odotaa, millainen valmiista lopputuloksesta tulee! Tai no "valmiista". Aina tottakai on hiottavaa ja parannettavaa, mutta sanotaanko nyt sellaisesta valmiista, millä kehtaisi mennä vaikka tokon alokasluokkaan. Mulla on semmoinen fiilis, että Huldan seuraamisesta voi tulla aika hieno!

Mutta sitten niitä videoita ja kuvia! Videot ovat maanantailta, ja kuvat sitten eiliseltä.

Tässä 1 käännös oikealle ja 1 suora pätkä loppuun perusasennolla.
Ei ollut kuvaajaa, niin ei sitten nuo oikealle käännökset
ihan osuneetkaan kameraan...


Sitten jokunen käännös vasemmalle. Namikäsi alempana ja hitaampi vauhti.
Kääntyy hyvin, mutta nyt sitten vain treeniä,
jotta osaa kääntyä vähemmillä avuilla.


Sitten kuvia eiliseltä. Taas treenin tasalaatuisuudesta ja onnistumisista kertoi se, että lähes jokainen kuva oli onnisunut. Tai siis että Hulda tekee niissä mitä pitääkin, ja on oikeassa asennossa ja paikassa, ennenkaikkea oikealla asenteella.


Seuraamista suoraan

Käännöksiä vasemmalle

Käännös oikealle

Käännös oikealle...
Joskus vähän lähtee rukkasesta :D

Takaakieroa tarjoamisen kautta.
Tuo ilme ja kieli!

Takaakiertoa.
Palkka tulossa!

Ei kommentteja: