sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Seuraamistreenit: Käännökset

Muutama päivä sitten käytiin taas seurailemassa Annen valvovien silmien alla. Ne lyhyet suorat pätkän joita ollaan tässä hinkattu sujuvat hyvin ja mä voin kävellä jo selkä suorassa ja palkka korkealla kainalossa. Aloitettiin siis käännösten treenailu oikealle ja vasemmalle käännöksillä. Käännöksestä tulee terävä ja napakka, mutta käännöksen kulma on loiva. Tämä toimi hyvin oikealle. Vasemmalle käännöksissähän olisi toivottavaa näppärä takapään käyttö, ja koska olen opettanut Huldan tuossa sivulla pyörimään vaikka takaperin ympäri normi-imutuksella, käytettiin sitä hyödyksi. vasemmalle käännös tehdään hitaammin ja palkkakäsi hieman alempana. Annetaan Huldalle aikaa ajatella ja oikeasti käyttää takapäätään kerta se sen osaa, ja kun se kääntyy hyvin pistellään muutama askel vähän reippaammin ja palkataan. 

Näitä sitten innoissani ehdin jo kotonakin treenailla. Varsinkin nuo vasemmalle käännökset alkavat sujua paremmin, ja palkkakättä voi alkaa pikkuhiljaa taas nostamaan. Oikealle käännökset sujuvat myös kivasti, mutta se ei tunnu niin vaikea olevankaan - varsinkaan siis vielä tällaisena loivakulmaisena käännöksenä.

Hulda ja Huldan parin viikon
takainen saalis.
Ihan itte pyydystetty!
Eilen saatiin meille myös taas hoitokoiravahvistusta Otto-papparaisen muodossa, sekä myös naapurin Hifi kävi yökylässä. Otto viettää meillä viikon verran hoidossa, joten jospa saisi ulkoilutettua kameraa tässä päivänä jonakin. Siihen asti pitää tyytyä kännyräpsyihin.Ei kommentteja: