keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Seuraamistreenit

Hirmu vähän viimeisen viikon aikana pystytty treenaamaan yhtään mitään. Seuraamistreenit on siis jääneet ihan pariin hassuun kertaan koko viikon aikana. Tänään plänttäsin kännykän maahan kuvaamaan videota, ja toivoin että edes jotain osuu kuvaruutuun. Huldalle on vissiin pieni tylsistyminen tehnyt ihan hyvääkin, sillä vaikkei se taida ihan vielä olla siinä "OMG mun pää räjähtää jos en pääse seuraamaan" -moodissa, niin "OMG mun pää räjähtää jos en saa kalkkunapaistia" -moodi on kumminkin ihan hyvä välietappi. Intoa siis on ollut viime treeneissä ihan urakalla.

Edellisellä kerralla jopa siinä määrin, että alkutemputuksena tehty kierto meni aika haukkumiseksi. Tänään otettiin sitten ihan vaan istumisen kautta, ja siinä volyymit pysyivät vähän paremmin hanskassa. Yleensä Hulda ei onneksi sen seuraamisen aikana hauku, mutta pitää olla tarkkana ettei aloitakaan. Eikä sitä kiertoakaan siihen alkuun toki joka kerta tarvitse ottaa, lähinnä se oli semmoisena kivana koiralle mieluisana temppuna, joka tuonut vähän lisää draivia tuohon treeniin. Sitähän voi tehdä sitten aina välillä ja tarvittaessa.

Tänään sen lisäksi, että harjoitukset tuntuivat sujuvan tosi hyvin, niin lisäksi video näytti kerta toisensa jälkeen tasalaatuisia toistoja. Jes! Tässä nyt pätkäistynä yksi toisto:

 

Ei kommentteja: