tiistai 27. lokakuuta 2015

Vino, mutta parempi

Armas on edelleen vino, mutta olis kai se ihme jos se oikenis tällaisesta viikossa-kahdessa, eikä se varmasti ole ollutkaan kenenkään tavoite. Mutta se on parempi. Otettiin siitä fyssarin ohjeen mukaan videota edestakaisista liikkeistä (ja tullaan ottamaan jatkossakin). Vaikka välissä oli viikko, ja liikunta oli lisääntynyt, niin noissa aamusella otetuissa videoissa ei ollut mun silmään kummoistakaan eroa liikkumisessa. Toisinsanoen, vaikka rasitus on lisääntynyt, ei noissa videoissa ole ontuminen kuitenkaan pahentunut! Tämä oli hyvä huomata, sillä tuntuu kuin se ontuisi pidempien lenkkien loppupuolella enemmän, mutta nähtävästi se palautuu kuitenkin hyvin.

Viimeviikon muistiinpanot

Mitä tulee oikean takajalan käyttöön, ollaan menty mun mielestä hyvin eteenpäin! Se ei enää niin usein jätä oikeaa takajalakaa kropan alle ja säästele sitä, vaan seisahtuu useammin tasajaloin. Jumppaaminen ja venyttely on ilmeisesti auttanut. :) Kuvat on siitä vähän huonoja, että se on se yks pieni hetki, eikä kerro mitään siitä miten Armas useimmiten on ja tekee. Yksinään ehkä hyödytön, mutta työkalu muiden rinnalla.Otj paremmin käytössä. :)

Siitä kirjoitinkin jo aiemmin, miksi tässä kytätään tällä hetkellä takakinttua, vaikka etujalka on se leikattu. Mutta muistinvirkistykseksi, että siksi, kun etujalka on nyt niin hyvä kuin tässä vaiheessa voi olla, mutta autetaan vähän sieltä mistä tässä vaiheessa paremmin pystytään. Eli korjaillaan vinoutta takaa, vaikkakin sen on aiheuttanut se etujalan kevennys. Muttakun sille etujalalle ei nyt just muuta pysty, kuin pikkuhiljaa lisätä rasitusta ja vahvistaa sitä.

Ei kommentteja: