keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Noutokapulahommia ja kipulääkkeen säätöä vol II

Otsikon aiheet eivät onneksi liity toisiinsa. Muutama päivä sitten siis kokeilin Armakselle eläinlääkärin ohjeen mukaan puolta annosta Previcoxia samalla mahaa suojaten Pepcidillä. No eipä sovi ei, Armas oksensi jo heti ekasta kipulääkeannoksesta. Koirat nyt toki muutenkin voi oksentaa satunnaisesti, joten kun ei muuta tullut kuin yksi oksu, niin yritin puolikkaan annoksen vielä seuraavana päivänä, josta sitten tulikin oksua useampaan kertaan.

Palasimme siis takaisin Tramaliin 25 mg kolme kertaa päivässä ja oksentelu loppui siihen. Tuntuu kipuun ihan ok auttavan, joten sillä sitten jatketaan ja unohdetaan kaikki tulehduskipulääkkeet toistaiseksi.

Mä en nyt tiedä näkeekö kukaan mun Facebookissa olevia videoita (joku vois hihkaista), mutta linkitämpä tähän nyt pari videota miten meidän nouteluharjoitukset on edenneet.

Pitoharjoituksia:

Ja vähän rennompaa vipatusta:

Elmon kanssa sitten taas ihmetellään. Mulla oli muutama koulupäivä, joiden aikana Elmo oli täällä n. 7h yksinään ja joka päivä oli isot kusilammikot sisällä. Kortisonia menee enää kuitenkin annoksella 5 mg päivässä. Ensi viikolla on sitten kontrolli, joten kyselläämpä siellä mitä nyt pitäis tehdä.

Lisäksi Elmon henki haisee taas jonkin verran, vaikka suu on hyvässä kunnossa hampaiden harjailun ja Dentiseptin ansiosta. Sen enempää närästyslääkkeet eivät ole tehonneet, joten kait sinne kurkkuun pitäisi taas katsoa... Se jää sitten nähtäväksi jos siellä jotain on, että mitä tuon AI-sairauden aknssa tehdään lääkityksen osalta jos nielun/kurkunpään tulehdukset johtuu siitä.

Auringosta nauttimassa!

Ei kommentteja: