perjantai 25. tammikuuta 2019

Seuran vaihto

Oli aika vaihtaa seuraa, kun edellinen lätkäisi kesken maksetun kuukauden treenikiellon halliin, ja vieläpä niin epätasa-arvoisesti, että osa porukasta saa treenata. Koulutusohjaajat siis saavat kuulemma treenata, vaikka ovat vapaaehtoistyötä tekeviä jäseniä, eli samalla viivalla muiden jäsenten kanssa. Siihen kun lisätään vielä hallituksen tapa hoitaa asioita, kun mihinkään jäsenistön huoliin ei vastata, vaikka useampi niistä asioista kysyy, niin päätin että voi päästä helpommallakin.

Niinpä maksoin jäsenmaksun ja treenimaksun Äetsän seudun koirakerhoon pari päivää sitten, eilen sain jo halliin avaimen, ja tänään käytiin Reginan kanssa katsomassa mestat. Hulda ei vielä päässyt mukaan kun on antibiootti- ja kortisonikuurilla, ja kun se näki treenikassin pakattavan, se nosti melko mekkalan tajutessaan että joutuu jäämään kotiin.

Reginan kanssa oli tavoite saada ylipäätään jotain aikaiseksi vieraassa hallissa, ja siinä kyllä onnistuttiin. Saatiin muutama oikeinkin hyvä pätkä aikaan, joskin Regina nopeasti kyllästyy jos harjoitukset alkaa yhtään samasta kohdasta, vaikka harjoituksen jatko menisikin eri tavalla. Pitää siis iskostaa omaan päähän, että:
  • Vaihtelevuutta treeniin
  • Ei ahnehdita, vaan tehdään sopivan vähän
  • Hinkataan vaikka koko talvikausi ihan pelkkää motivaatiota ja vauhtia, tekniset jutut ehtii oppia myöhemminkin
ÄSKK:n hallissa on suurimman osan viikkoa valmis rata rakennettuna. Tänään tehtiin siitä alkuosaa, ja se näytti kutakuinkin tältä.



Tätäkin tein siis monessa, ihan lyhyessä pätkässä, ja lopuksi sitten kakkosesteeltä alkaen loppuun asti.



Ei kommentteja: