sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Koirakylpylässä vol I

Kun ehdittiin eturauhas-pissavaivan takia missata 2 vesimattokertaa ja 1 koirauimalakerta, niin nyt vihdoinkin päästiin eilen polskimaan koirakylpylään! Kasaan saatiin sekalainen sakki uimareita, mutta kaikki tulivat kivasti juttuun. Armaksen lisäksi polskimassa oli yksi toinen porokoira, lapinkoira, kääpiövillakoira ja kultainennoutaja.

Helka Hirmuinen - innokas uimamaisteri!

Hifi - urhea pieni uimari

Vähän oli hakuammuntaa, että mikä määrä uimista Armakselle on sopivasti, mutta noudatin fyssarin ohjetta, että pätkä uimista ja aina väliin kävelyä altaan ympäri. Yhtään ei kinttuaan säästellyt, vaan sama meininki jatkui kuin pikkupentuna kun ekaa kertaa käytiin polskimassa: Altaaseen kun laitetaan, niin sitten uidaan täysiä! Loppua kohden Armas meni altaaseen jo itse, että ei kai se sitten niin kamalaakaan voi olla.

Armas kuivattelee uimisen jälkeen

Naapurit :)

Kotona se sitten vaan nukkui, nukkui ja nukkui. On tietty vielä niin jännää tuo autoilukin, kun ei siitä kauaa ole kun eturauhaseen teki autoilu kipeää, niin ei se kovin innoissaan autoon ole menossa. Matkustaa kyllä jo sillain ihan rauhassa, mutta makuulle ei oikein malta vaan istuajäkittää vaan, mutta eiköhän se siitä ajan kanssa taas ala sujua rennommin.

Vaikka oli ollut noin vartin verran kävelyä ennen uimista, ja sitten 30 min sitä polskimisen ja kävelyn yhdistelmää, niin kuitenkaan se ei illalla ontunut juurikaan enempää. Eli aika sopivasti taisi olla! Se kun on noiden nyt pidempien lenkkien kanssa ollut semmoinen, että lenkki itsessään menee hyvin, mutta sitten illalla levon jälkeen saattaa ontua kovastikin. Tämä vissiin on aikalailla normaalia tässä vaiheessa, kun se kuitenkin aina aamuksi palautuu hyvin ja seuraavan päivän lenkkikin menee ongelmitta.

Silti mua tökkii että ontuu enemmän, joten ajattelin että nyt kyllä himmataan urheilua esim. siihen noin puoleen tuntiin (enimmillään meni jo 40 min) ja pysytään siinä sen aikaa, että ei illalla onnu enempää. Musta kun tuntuu että maltti on nyt valttia, ja maailma ei kaadu siihen jos se kuntoutuminen kestääkin vaikka kuukauden kauemmin. Mielummin niin, kuin että se menee liiasta rasituksesta nyt rikki.

Uusinta muotia suoraan parii... Öh, siis Punkalaitumelta!
Kuivattelua kotona.
Ja vihdoinkin meillekin satoi ensilumi!!!

Lunta!

Ei kommentteja: