tiistai 5. marraskuuta 2013

Saanko esitellä: Elmo!

On ollut vähän hiljaista blogissa viimeaikoina. Itse olen rampannut yhdessä jos toisessakin lekurissa ja ollut kiirusta valmistellessa muuttoa. On Oivis sentään päässyt koirakylpylään Oton ja Taikarummun poppoon kanssa, sekä ollaan oltu useampaan otteeseen Tuhkavuorelassa missä on koiralla hulppeat oltavat kirmailla kavereiden kanssa pitkin suurta pihaa. Ja se syy siellä Tuhkavuorelassa ramppaamiseen on tässä:

Elmo 5 vko (C) Kaisa Hurme

Homma kävi sitten viimekädessä äkkiä, vaikka päätös toisen koiran hankinnasta on tehty jo puolisen vuotta sitten. Salaa haaveilin tästä(kin) pentueesta, mutta kun meidän asuntokuviot ja muutto varmistui, oli kaikki jo varattuja. Kunnes tuli se viimeviikon tiistai, jolloinka tämmöinen mötkäle oli sittenkin vielä vapaana. Kaiken lisäksi koko pentueesta se eniten Elmon näköinen! (Nimihän siis on ollut jo valmiina vaikka kuina kauan). Pennut olin ehtinyt jo pariin otteeseen nähdä "muuten vaan", mutta pitihän sitä omaa päästä vielä silläsilmällä heti uudestaan palluttelemaan.

Nyt pennut ovat pari päivää yli 6 viikkoisia, ja tänään viihdyttiin Oivan kanssa tuhkavuorelassa 5 tuntia. Oiva koisaa tällä hetkellä hyvin unisena sohvalla, mutta kyllä se sitten sinkoilikin Maisan kanssa siihen malliin, etten ihmettele. 

Elmo on hauska. Se on melko rauhallinen, mutta kuitenkin reipas ja tomera, viilipyttymäisesti asioihin suhtautuva utelias pentu. Ja sen pikkuinen häntä vispaa ja vipattaa ihan hurrrrrjaa vauhtia vähän joka asiasta. Vettä sataa kaatamalla, joten tässä pari onnetonta kuvaa sisätiloista:

Perjantaina päästään muuttamaan Punkalaitumelle, ja siitä viikon päästä saapuu Elmo meidän iloksi. :)


Ei kommentteja: