sunnuntai 13. tammikuuta 2013

"Tässä saa nyt oikeen sitten juosta!"

Kannattaa ensin liukastua yksi jalka kipeäksi, sen jälkeen mennä ratsastamaan pitkän tauon jälkeen kaikki loputkin paikat kipeäksi. Tämän jälkeen on tosi hyvä mennä mun ja Oivan uran vaikeimpiin (sijaisope ei ollu ihan perillä mein tasosta :D ) agitreeneihin joissa teemana on että "Tässä saa nyt sitten oikeen juosta!". Ehhh...

Siinä sai pläski pistellä lenkkaria toisen eteen. Sijaisope meinasi että Oivassa on kyllä ainesta. Totesin että se koira tässä ikinä se ongelma ole ollutkaan.

Ensin mustalla merkitty rata sopiviin paloihin pilkottuna. Aloitettiin renkaasta ja venytettiin este kumpaankin suuntaan. Lopulta sain lähetettyä Oivan renkaalta putkelle kun palkka oli valmiina putken päässä. Ensin siis esteet 1-4. Sitten jatkettiin vitoselta alkaen. A-estettä kun ei vielä ole juuri ollenkaan tehty, niin putki sopivasti imaisi Oivan joka kerta puoleensa. Pientä poukkoilua, mutta hienosti meni ysillä takaakierto. Kympin jälkeen Oivaa kiehtoi rengas kun sitä oli jo hinkattu ja siitä sai palkkaa. Korjattiin mun ohjausta niin löytyi se oikea putkikin sieltä. :)

Sitten oranssilla merkitty rata. Persjättöä ennen ekaa putkea piti pari kertaa harjoitella mutta sitten tuli nappisuoritus. Paitsi että sittenhän mä olin jo kilometrin myöhässä seuraavilta esteiltä. Kokeiltiin oivalle sitten ilman persjättöä putkeen oikealta ohjaten ja 4. ja 5. esteen välissä sylikääntö (vaimikäseo?). Vai olikse sittenki tavallaan takaaleikkaus? Emmätiedä. :D

Aika hyvin Oiva jaksoi keskittyä noin naperokoiraksi, välillä se kävi moikkaamassa mein sijaisopea koska sekin syöttää välillä lihapullia. :) Loppuun harjoiteltiin kahdeksikkoa yhdellä esteellä.

Ei kommentteja: