maanantai 23. heinäkuuta 2012

Oivan rokotus ja Ruun ihmettely

Oiva kävi tänään rokotuksilla Vethaussissa. Ikää siis 12 viikkoa ja 2 päivää, painoa ell vaakassa 6,9kg. Lämmön mittaus oli Oivan mielestä pienen porokoiran suoranaista rääkkäystä, mutta rokote ei tuntunut missään. Reipas nappula!

Ruu oli mukana ihmeteltävänä. Eilen se oli todella omituinen ja kitisi ja vinkui heti aamusta, maha pulputti ja mölysi koko päivän. Annoin aamupäivällä kipulääkettä. Se rauhoitti tilanteen, mutta loppupäivän Ruu vain makasi sohvalla ja raahusti taas pihalla niin että kynnet raapi asfalttia.

Tänään aamulla Ruu oli kuitenkin reipas. Kulki ulkona melko normaalisti aamupissatuksen ja ennenkaikkea leikitti Oivaa!!! No, ei se juuri muuta vaatinut Ruulta kuin sängyssä makoilua ja hammastelua, ja Oiva ihan onnesta sykkyrällä kiemurteli ja polki Ruuta tassuillaan.

Rokotusreissulla poikettiin Tiiriön Mustiin & Mirriin ostamaan Oivalle sopivampi panta. Ensimmäinen panta alkaa jäädä pieneksi. Ruu sai reippaudestaan nyppyläisen vinkupallon - tällä kertaa keltaisen olemassaolevien sinisen ja punaisen kaveriksi. Ne on Ruun lemppareita ja lisää ilonhetkiä koettiin kun Ruu ihan tohkeissaan leikki pallolla Oivan kanssa! Ja taas Oiva onnesta sykkyrällä!

Illalla vielä Otto piipahti käymään. Saatiin kierrätyksenä iso kasa uusia leluja ja Otolle jo aikaa sitten pieneksi käyneitä valjaita ja pantoja. Oivan pitää niihin kylläkin vielä pieni hetki kasvaa. Oton on kulmakarvat harmaantuneet, ja siitä on tullut höpsö paapa-koira. Onneksi se on edelleen oikein hyvävoinitinen paapa. Ja kohteliaan määrätietoisesti esitti asiansa Oivalle, että penturiekkujaiset ei sovi tänään. Oivalle vaan tarttis vissiin sanoa kovemmin että muistaa kauemmin kuin 3 sekuntia. :D

Muuten Ruu on tänään nukkunut paljon päiväunia, ja väsynyt toipilaan tietty sopii välillä ollakkin. Pääasia että taas innostuu asioista edes hetkeksi ja pilkettä löytyy silmäkulmasta. Ja tietty se ettei vaikuta mitenkään kivuliaalta. Todettiin lääkärissä että eilinen taisi olla mahakipuja tms. kun nyt toipuminen on taas lähtenyt käyntiin. Kontrolli olisi tarkoitus pitää doksisykliinikuurin loppumetreillä jos ihmeempiä ei ilmaannu ennen sitä. :)

Ei kommentteja: