lauantai 19. heinäkuuta 2008

Ypäjä KR

Kamala vaiva parin punaisen muovinauhanpätkän takia. :) Eli taas yksi EH/1 lisää. Vaikka eipä sillä, hyvinhän tuo on. Ja vaikka ERI oltais saatu, niin junnuluokan uros olis sen sertin kuitenkin vienyt. Oli se niin komia nuori mies.

Arvostelu löytyy Ruun omalta näyttelysivulta.

Ainoastaan maininta hieman rauhattomasta luonteesta pisti ihmettelemään, kun ei tuo nyt sen kummempi ollut kuin muulloinkaan. Aiemmin pieni haukahtelu on saanut paperiin kommenttia reippaasta luonteesta. Tietenkin ihan miten asian kukakin katsoo. Kaiken huipuksi paperissa lukee rauhaton liike, kun tuomari puhui luonteesta. Muuten arvostelu onkin todella hyvä.

Tuliaisiksi piti ostaa pureskeltavat krokotiilit ja ihan järjettömän kokoinen köysi-pallo lelu. Nyt kun vihdoin kotiuduttiin reissusta, niin koirat pötköttävät ihan väsyneinä kuuman automatkan jälkeen.

ILLALLA pakkasin vielä poijjaat autoon ja huristelin jonnekin merunlahden suunnalle. Yli tunti samoiltiin metsäteitä ja polkuja, ja Ruu kävi uimassa Iso-Keurujärvessä - kuinkas muutenkaan. Osaan metsätiepätkää oli tuotu kivimursketta ja se tuntui käyvän Ottoa tassuihin. Niinpä kun olin suihkutellut suojärvi-lutakko-turpeisen Ruun ja muutenvaan kuraantuneen Oton, sivelin koirien anturat ja tassunpohjat kookosöljyllä.

Ei kommentteja: