tiistai 6. kesäkuuta 2017

Treeniturinaa ja tulevia suunnitelmia

Aina sama virsi: En ole pystynyt treenaamaan niin paljoa kuin olisin halunnut. Mutta treenattu on kuitenkin niin paljon kuin vointi on sen sallinut. Agilityyn se ei kuitenkaan ole viime postauksen jälkeen riittänyt, ja itseasiassa nyt viime sunnuntain agilityt jäivät kokonaan välistä. Tokossa ollaan lähinnä harjoiteltu niitä käännöksiä. Vasemmalle käännös eteni hyvin tiettyyn pisteeseen asti, mutta nyt tuntuu että homma jotenkin junnaa paikallaan. Todennäköisin ongelma on mun turhan hätäiset edistymisodotukset asian suhteen, mutta pitäisi lähiaikoina päästä taas Annen ohjeistusten pariin.

Jotain suunnitelmiakin tässä on kuitenkin tulossa. Huomenna olisi tarkoitus viedä Hulda valokuvattavaksi. Yhdessä fb:n koiraryhmässä kaipailtiin koiria kuvauksia varten, ja tyrkytin sitten heti Huldaa. Harmi että se on nyt aivan kalju, kun siitä saisi kerrankin hienoja kuvia.

Siitä puheenollen, lauantaina on taas missikisat. Ja niin no, Hulda on edelleen kaljuakin kaljumpi. Kalju K. Konootti. Näyttely on Hämeenlinnassa (tarkemmin Lammilla) ja ajattelin ensin etten mene, mutta olen jo muiden menojen takia valmiiksi siinä lähihuudeilla, niin sama kai se on sinne viedä kun se kerran on maksettukin.

Ja siitä puheenollen, jäi Huldan edelliset missikisat ihan päivittämättä. Lisäsin kyllä tuloksen arvosteluineen Huldan omalle sivulle, mutta laitetaan ne nyt vielä tähänkin.

25.5.2017 Hämeenkyrö RN

NUO EH 1


Tuomari Saara Sampakoski


"Erittäin hyvän tyyppinen, mittasuhteiltaan ja raameiltaan oikea. Selkeä sukupuolileima. Kevytpiirteinen pää, joka saa vielä kehittyä. Hyvä rintakehä ikäisekseen. Kevyt raajaluusto. Ulkoasun keveys vielä voimistuu, kun koira on karvaton. Saisi kulmautua voimakkaammin edestä. Liikkuu tasapainoisesti ja askel pidempi ja liikkeessä enemmän drivea. Koira tarvitsee aikaa, jotta valmistuu rungoltaan. Miellttävä, rodunomainen luonne."Tuosta arvostelusta itseasiassa puuttuu sana. Kuulin tuomarin sitä sanelevan, ja siinä pitäisi olla "...ja askel saisi olla pidempi...". Sillätavalla toi lause muutenkin käy paremmin järkeen. Kuvassa Hulda kyseisessä näyttelyssä.

Huldaan ei sinänsä liity millään tavalla, mutta tulevia koiratouhuja kuitenkin. Mua pyydettiin tämän viikon sunnuntaina Match Show'hun tuomariksi. Hauskaa päästä välillä olemaan se puusilmä tuomari... Kelin pitäisi olla sunnuntaina mukava, joten mikäs sen mukavampaa puuhaa. Lisäksi samassa tapahtumassa on myös mölliagikisat, joissa putkiralli. Jos tuomaroinnin päälle vielä riittää itsellä jaksamista, niin suunnitelmissa on mahdollisesti osallistua Huldan kanssa. Tosin pitää vielä kysyä jaksaisiko tuo mies tuoda Huldan mulle paikan päälle sitten vähän lähempänä episten alkamisajakohtaa. Ei oikein onnistu istuttaa Huldaa useampaa tuntia autossa etukäteen, jos mittari näyttää päälle + 20 astetta.

Ei kommentteja: