torstai 31. joulukuuta 2015

Vanha vuosi nippuun

Kai sitä näin vuoden viimeisenä päivänä pitää päivittää kuulumisia. Armas kävi tiistaina kontrollissa, ja CRP oli laskenut sieltä huippulukemista 20:neen! Alle 10 on siis normaali, mutta huippuhyvin se on laskenut kyllä. Antibioottia jatketaan vielä viikko, koska se nyt kuitenkin on vielä inasen koholla ja leikkausalueella tuntuu vielä aristava mötti joka voi olla tulehdusta.

Jos kaikki vaikuttaa antibiootin loppuessa hyvältä, niin voidaan jäädä noin viikoksi odottelemaan ja kontrolloida CRP sen jälkeen uudelleen. Näin siksi, että nähdään pysyykö se alhaalla myös antibiootin loppumisen jälkeen. Toki jos mitään epäilyttävää on kuurin loppuessa, niin mennään näytille sitten jo siinä kohtaa.

"Play with mii? Pliiiiz? With mi fiish?"

Kipulääkettä ei ole enää tarvittu ja ulkoilua saadaan ihan normaalisti harrastaa hihnassa. Näillä näkymin vapaaksi omaan pihaan pääsee ensiviikon alussa, mutta koska lähdetään Hämeenlinnaan olemaan jalan kontrolliröntgenien ja fyssarin takia ma-ti, niin vapaus koittanee sitten vasta keskiviikkona (jolloin myös Hulda saapuu!).

Ei kommentteja: