sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Salaa melko taitava

Elmo nimittäin. Sen kanssa on harjoiteltu parit valssit, mutta niin vaan eilen tehtiin samaan radanpätkään valssin lisäksi takaakiertoa ja persjättöä. Vauhti oli tänään hitaampi, mutta häntä heilui, eikä ollut enää tietoakaan viimekerran jännittämisestä. Ja ymmärtäähän tuon hitauden: Ihan uusia käännöksiä ja käppyröitä toinen toistensa perään. Pitäähään siinä vähän ottaa iisisti ja keskittyä. (Taas sain Elmolta liian myöhään kerrotusta tiukasta kurvista haukut! :D ) Tärkeintä on kuitenkin se tahto tehdä, rento fiilis ja heti kun on käppyrät tehty voi keskittyä hännän vispaamiseen ja yleiseen hytkymiseen. :)Pätkin meidän harjoituksen heti kolmeen osaan, ettei Elmo ahdistu palkattomuudesta kun tulee niin paljon uusia juttuja. Mentiin siis pätkissä seuraavasti: 1-4, 4-8 ja 8-11. Persjättö kolmosen jälkeen meni aluksi pari kertaa pipariksi, mutta onnistui sen jälkeen ihan kohtuullisen hyvin. Kympiltä sain ne haukut, kun kiepsautin Elmon takaisin itseäni kohti, ja kerroin sen hitusen liian myöhään ilmeisesti. Melko hyvn se kyllä kääntyi, mutta olisi nähtävästi arvostanut, jos olisi tiennyt mun suunnitelman ihan vähän aiemmin. :P

Mielestäni kuitenkin ihan erinomaisen hyvin siihennähden mitä Elmon kanssa on agia tehty. Eli ei juuri ollenkaan! Lopuksi otettiin rata kahdessa pätkässä: 1-8 ja 8-11. Meni oikeinkin sujuvasti ja siitä saatiin kiitosta myös ryhmän vetäjältä. :)

Lopuksi olikin sitten meille oikein pähkinä purtavaksi. Kepit olivat puolikkaat (6 keppiä) ja putkelle lähteys pimeään kulmaan (vai oliko se sokea kulma? En ikinä muista...). No otettiin ihan yksittäin näitä osasia, kun ei me osata sen enempää keppejä, kuin hankalia putkikulmiakaan.Tänään kepitkin vähän takkusivat, taisi Elmoa jo vähän väsyttää. Putkellekin tultiin yhtä matkaa, ihan ilman mitään lähettämistä, mutta hankalasta kulmasta toki. Tämä tehtiin muutaman kerran, ja putkelle oli tarkoitus mennä vuorotellen kummastakin päästä. Häntä huiskui vielä tämäkin jälkeen, eli ei tehty liian vaikeaksi touhua, vaikkei se nyt niin hohdokkaasti onnistunutkaan. :)Ei kommentteja: