keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Lammella luttaamassa

Käytiin jo yhtenä päivänä luttaamassa tuolla lähimetsän lammella, mutta kamera ei sattunut mukaan. Aiemminhan lampi on ollut jäässä, mutta nyt kun se oli sula, niin Oivahan sinne heti meni uimaan. Elmo tuli perässä, eikä oikein ajatellut asiaa loppuun asti, vaan Oivan nähtyään otti vauhtia ja ponnisti mättäältä isolla kaarella suoraan lampeen. HUPS ja MOLSKIS!

Oiva on nyt kolmatta päivää ilman närästyslääkettä, ja säikähdin jo eilen että nytkö se sitten alkaa, kun Oiva pari kertaa oksensi ja oli illan kovin huonovointinen. Oli kuitenkin tuolla edellispäivän metsäreissulla syönyt taas jotain sontaa. Meinasin ensin jättää Oivan tänään kotiin lepäämään, mutta sinnikkäästi se halusi mukaan, joten tulkoon. On se jo tänään aamulla leikkinytkin, niin oksentelu taisi olla kertaluontoinen homma. Herkästihän ihan terveetkin koirat oksentaa kuitenkin syötyään jotakin epämääräistä.

Tänään siis taas käytiin lammella ja harjoiteltiin toistamiseen siinä sivussa pyöräilyä. Hihnassa kuljettava matkahan on noin 200m/suunta, eli saavat oikeastaan koko lenkin mennä omaa tahtiaan, ei ole junnu-Elmollekaan haitallista. Mä pääsen sitten pyörällä vähän helpommalla. Ihan tosi suuri apu oman sairastelun takia, kun kroppa ei kestä tällähetkellä mitään normaaliakaan koiraihmisen liikuntaa.

Kamera tuli matkaan, mutta vähän oli haastellista kuvata, kun lammessa pluttaaminen on helpointa vain yhdelta rannalta, joka oli täydessä auringonpaisteessa. Ja mun piti tietty kökkiä siellä ihan varjoisella puolella jos halusi muitakin kuvia kuin koirien takalistoja. Enkä mä osaa mitään sopivia säätöjä tehdä. Kaikki kuvat on siis epätarkkoja ja ylivalottuneita tai muuten vaan outoja. Kaiken uhallakin laitan niitä tähän, kun meillä oli ihan hurjan hupia! :)
Ei kommentteja: