tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tokotitoko!

Tänään päästiin vihdoista viimein starttaamaan tokokurssi! Ennakko-odotuksia ei juuri ollut, kun takana on Oivalla pitkä sairasloma, ja muutenkin ollaan taidettu tokokursseja käydä viimekesänä sen yhden pentukurssin verran. Lisäksi nameina tällä hetkellä tasan allergianappulat, niin meinasin että saattaa muut koirat varastaa huomion ihan tyystin.

Mutta eikä mitä! Oivishan meni vallan mainiosti. Kehnoiten se meni tasan silloin kun mä tiputtelin nameja maahan. :D Ei se toki mikään tokovalio ole, mutta olen kovasti hyvilläni siitä että molempien mielestä oli mukava puuhailla juttuja. :) Haukkumista oli jonkun verran, mutta ei silti puoliakaan siitä mitä Ruusta irtosi. Voisin siis yrittää olla kokemuksesta viisastunut ja puuttua siihen nyt heti. Agilityssähän se on saanut karjuapaukuttaa niin paljon kuin sitä on huvittanut. Siinä lajissa kun se ei vaikuta arvosteluun... :P

Tänään oli ohjelmassa luoksepäästävys, paikallaolo maaten ja istuen, sekä seuraamista, kontakti- ja ohitusharjoituksia. :)

Ei kommentteja: