sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Alaska ja Armas - itku pitkästä ilosta

Armaksen velipoika Alaska kävi eilen kylässä. Pieniä rutinoita oli ilmassa pikkuteineillä havaittavissa, mutta hyvin vähän. Siivosti pojat leikkivät, joskin ajoittain toki sata lasissa mentiin kuten asiaan kuuluu. Melkeinpä Alaska halusi enemmän nuhjuta ( = mielistellä tunkemalla suuhun) Elmon kanssa tai kanniskella leluja pitkin pihaa, kuin niinkään painia veljensä kanssa. Mutta Elmo onkin ihana. Elmo on kaikkien pikkupoikien idoli! :D

Elmo ja Alaska

Alaska

Alaska

Armas ja Alaska - rapa roiskuu!

Alaska ja Armas

Alaska ja Armas

Armas ja Alaska

Armas, Alaska ja Elmo

Neuvottelutuokio

Elmo ja Alaska

Alaska

Mahtoi kuitenkin käydä joku liukastuminen tai vastaava äksidentti, kun velipojan lähdettyä nukuttiin hyvä tovi, jonka jälkeen liikkelle lähtiessä Armas ontui. Onneksi kotoa löytyi Rimadyliä, joten sitä siis ja lepoa nyt muutama päivä.

Elmo ja Alaska

Alaska ja Elmo

Elmo ja Alaska

Alaska

Alaska

Alaska

Alaska ja Armas
Ja taustalla Elmo namintoivossa. :D

Alaska

Tänään olin löytävinäni kipukohdan lapaluun päällä kulkevista lihaksista, joten jonkinlaisesta venähdyksestä tai revähdyksestä lienee kyse. Etupäähän on kuvattu läpikotaisin ja ortopedin arviokin kuvista saatu, ja sielä ei löytynt mitään aiempaa ontumaa selittävää. Olisiko silloin jo ollut liharevähdystä (samalla tavalla ilmenneet oireet) ja tuommoisilla revähdyksillähän on tapana revähtää tosi helposti uudelleen - monesti vielä vähän enemmän kuin edellisellä kerralla.

Ja menohan näytti Armaksella eilen jo tältä ennen velipojan saapumista...Ei kommentteja: