lauantai 22. marraskuuta 2014

Yllätysten yön Match Show

Emäntä on nyt saanut ensimmäisen erän opiskeluja purkkiin anatomian ja fysiologian osalta, sekä koiran EA -kurssin osalta ja kummastakin tentit meni tosi hyvin, joten jospa jäisi hieman enemmän aikaa Elmon kuulumisille.

Elmon kanssa
mikrobiologian tunnilla
Viime päivityksen jälkeen Otto on vieraillut meillä, Elmo ja Otto ovat olleet koululla labrapäivässä ja on tutkittu poikien pissat ja Oton korvavaikut (Terveitä koiria!). Otto kotiutui ja Elmo oli mukana kahtena koulupäivänä, joiden välissä yövyttiin ystävän luona Tampereella.

Lisäksi käytiin Elmon ja Oton kanssa Hyvinkäällä koirakylpylässä. Tässä homionarvoista on se, että Elmo käytti uidessa kumpaakin takajalkaansa! Pari kuukautta takaperinhän olimme viimeksi uimassa Tampereen koirauimalassa, jolloin fysioterapiankin oli vasta aluillaan, ja silloinhan Elmo ei käyttänyt kumpaakaan takajalkaansa. Ollenkaan. Nytkin alku oli vähän tahmaista ja taisi johtua enemmän korvien välistä: "Kun en viimeksikään pystynyt, niin en viitsi edes yrittää". Nopeasti Elmo kuitenkin huomasi, että kintut toimii, ja polskuttelu alkoi sujua ihan hienosti. :)

Eilen treffattiin naapurin Hifiä ja illalla suunnattiin Yllätysten yön Match Showhun!

Mätsärissä olikin väkeä kuin pipoa, mutta komeasti Elmo taas ansaitsi punaisen nauhan (emännällä dementia, en yhtään muista minkälainen koira meillä oli parina...).Punaisten kehässä oli paljon hienoja koiria, mutta niin vain Elmo luovi itsensä sijoittuneiden joukkoon ja siitä edelleen kolmannelle palkintopallille! Eli lopputulemana isojen aikuisten PUN 3! :)

Ei kommentteja: