tiistai 14. lokakuuta 2014

Lokakuun kuulumisia

Vaikka blogissa on ollut hiljainen kausi, niin Elmo porskuttaa reippaasti ja eloisasti! Päivityksenpuute johtuu tällä kerralla kirjurista, joka on vähän onnistunut tässä sairastelemaan. Tai vähän ja vähän, yhdeksi yöksi jouduin ihan sairaalaan asti.

Tämä tietysti on vaikuttanut siihen, että Elmon kuntoutus on vähän oman onnensa nojassa. Ihanat naapurit käyttivät viikko sitten Elmon fysioterapiassa ja vesimatolla, kun itse en pystynyt. Fysioterapeutin terveiset kuuluivat, että parempaan päin on menty! Vielä varaa harjoituksissa enemmän vasemmalle takaselle ja selässä pientä jumia, mutta suunta on kuitenkin oikea. Tämä on toki huomattu kotonakin, sillä jumppaa on melko hyvin pystytty kaikesta huolimatta tekemään.

Elmo onneksi urheiluttaa itseään pihalla melko aktiivisesti yksinäänkin, ja naapurin Hifi-villakoira on myös käynyt välillä Elmoa juoksuttamassa.

Viime päivityksessä näkyvä lainakoira Tuli on palautunut jo reilu viikko sitten kotiinsa. Tämän viikon lauantaina saadaan toivonmukaan viimeistään seuraava päivitys, sillä silloin on luvassa Tuhkavuorelaisten lammaspaimennuspäivä! Mä olen varautunut: Mulla on autonkuljettaja ja paljon kipulääkkeitä. Minähän aion päästä paimentamaan! :D

Ei kommentteja: