sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Oiva 1 vuotta!

Oiva yks vee :)


Oivalla on tänään synttärit! Vuosi sitten jännitettiin että syntyykö yhtään meille sopivaa Oivaa (tai no, nimi ei ollut vielä siinä vaiheessa selvillä). Ja voi sitä riemua kun uroksia syntyi vino pino, oivallista! :) Nimikin jossain vaiheessa ennen luovutusta päätettiin, ja pentuja sitten käytiin monesti katsomassa. Mainio vekara meille lopulta löytyikin, isot kiitokset Taikarumpulaan Tuijalle! :)

Oiva on nimensä veroinen, Oivallinen. Eilen siis käytiin jo synttäritunnelmissa Hyvinkään koirakylpylässä, sekä nappaamassa Oivasta 1v passikuva. Tietenkään aurinko ei kunnolla paistaut ja taustakin on tylsän harmaa. Mutta mitäs me yhdestä kuvasta: Pääasia on tietty rakas perheenjäsen, harrastelu- ja lenkkikaveri.

Tänään varsinaisena synttäripäivänä ohjelmassa on ollut kävelylenkki auringonpaisteessa Oton (joka on meillä nyt hoidossa) kanssa, sekä makeat päiväunet. Illalla onkin sopivasti synttäripäivälle Oivan mielipuuhaa: Agilityä! Saattaa sinne iltaruuan joukkoon eksyä muutama ylimääräinen herkkupalakin. :)

Ei kommentteja: