sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Hyvällä fiiliksellä!


Oivalla oli tänään fiilis kohdallaan ja meillä oli kertakaikkisen hauskaa! Vähän sillä meinas kuppi mennä nurin kaikki palautetauot, mutta kyllä se sitten pinkoi parastaan aina kun päästiin hommia tekemään. Päivi suositteli jo pian alkaa nostamaan esteitä (esim. lähemmäs 40cm), sillä nyt Oiva ei varsinaisesti keskity hyppyihin vaan se vaan juoksee ja roiskii. Ja lisäksi mä kaivan aina loppumetreillä lelua liian aikaisin taskusta, jolloin Oiva saattaa roiskaista viimeisen riman alas, vaikka ne on matalalla.

Oivan pystyin jättämään alkuun ja menemään itse jo kolmosesteen hujakoille. 6 + 7 tehtiin ensin takaakierto + valssi kuviolla, mutta harjoiteltiin sitten myös takaakierto + sylkkärinä. Sujui Oivalta tosi hienosti, mun pitää varoa etten jyrää sitä liian lyhyellä reitillä (tässä tapauksessa seiskalle), kun vielä se onnistuu mutta aikanaan sitten 60cm esteille Oiva ei mahdu siihen vaan mun pitää muistaa antaa tilaa ja aikaa ennen estettä. Sillä vältetään riman pudottelu tai liian kauas "väärään suuntaan" hyppääminen sitten joskus.

Muuten ei ihmeempiä. Muurille kun sai sen lukittua niin se irtosi käskyttämällä todella hienosti myös 11 putkelle! Eikä se putken suu tainnut ihan noin lähellä muuria edes olla mitä sen tuohon kuvaan asettelin, mutta sinnepäin kuitenkin. :)

Yksittäisenä esteenä otettiin lopuksi keinua.

Ei kommentteja: