maanantai 19. marraskuuta 2012

Hallitoko nro 3

Voi Pulppu, voi Pulppu!

No, kyllä maailmaan ääntä mahtuu! :D

Aloitettiin ihan perus seuraamisilla (nakki kourassa). Meni todella hienosti, joskin haukkui välillä. Jatkettiin vapaana seuraamisella, edelleen ok. Siirryttiin liikkeestä maahanmenoon, joita otin 3 erittäin onnistunutta suoritusta. Tai osasuoritusta. Maahanmenot oli tosi nopeita ja hienoja. Siirryin liikkeestä seisomisiin, joissa ensimmäisen otin namilla pysäyttäen, jotta varmistaisin ettei Ruu sekoita liikkeitä keskenään. Sen jälkeen pari kertaa ilman apuja ja taas sujui hienosti! Muistin itse jopa mitä käskyä olen tässä viimeaikoina käyttänyt, eli "odota!" ja se tuntuisi toimivan parhaiten.

Ruuhkaa piisasi, joten otin luoksetuloja päasiassa lyhyellä matkalla vahvistaen lopun perusasentoa. Viimeiseksi pari pidemmältä matkalta ja kyllähän siinä vauhtia piisasi. Ja ääntä.

Mentiin hypylle. Ruu otti jo jopa varaslähdön, mikä tietty ei ole hyvä asia. Mutta edistystä siihen viimeaikojen juupas-eipäs jumitteluun. Edelleen mentiin vähän humputtelumeiningillä tehden hyppäämisestä kivaa. Parin hypyn jälkeen muut olivat jo menossa paikallamakuuseen, joten ajattelin jatkaa hyppyä sitten paikkamakuun jälkeen. Paikallamakuussa jätin Ruulle takapalkan. Se pari kertaa vilkuili nakkejaan huolestuneena ettei kukaan muu saa niitä, mutta makasi paikallaan hiljaa ja aktiivisesti mua katsoen. Otin matkaa vain reilut 5 metriä, koska vinkuminen on viimeaikoina tullut ongelmaksi.

Paikallamakuu tuntui vaan venyvän, joten kävin palkkaamassa välillä ja poistuin uudelleen 10 metrin päähän. Edelleen makasi hyvin ja hiljaa aloillaan vaikka viereinen koira vähän liikkui tai nousi istumaan ja sitä käytiin korjaamassa. Vapautin ilman "istu"-käskyä ja kyllä Ruukkeli muisti mihin nakit jätettiin! :)

Palattiin siis hypylle, ja jostain syystä Ruu teki taas pari kertaa sitä että oli ensin menossa mutta sitten ei lähtenytkään hyppyyn. Humputeltiin siis hetki ihan reilusti nakkien heittelyllä kunnes saatiin lopuksi pari virallisemman oloista hyppyyn lähtöä. Palkkaus kuitenkin heti hypyn jälkeen ilman loppurituaaleja. :)

Kaikkinensa tästä kerrasta jäi parempi fiilis kuin viime treeneistä. Vaikka ääntä oli varmaan yhtä paljon, niin keskittyminen oli suurimman osan ajasta parempaa. :)

Ei kommentteja: