sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Irtokoiria :(

Alkoi eilinen aika onnettomasti. Lähdettiin Ruun kanssa puoliunessa aamukävelylle. Ruu haisteli jotakin voikukkaa ja havahduttiin vasta jonkun naisen huutoihin, kun häneltä oli lapinkoira vetänyt päänsä läpi pannasta ja tuli suoraan Ruun päälle. Fyysisiä vammoja ei onneksi tullut, koko tilanne oli enemmän ääntä ja hässäkkää. Vitutti silti suunnattomasti taas uusi huono kokemus Ruulle. Koira oli ulkoiluttajalla hoidossa ja hän pahoitteli hirveästi. Myöhemmin koiran omistaja otti muhun vielä yhteyttä pahoitellakseen ja lupasi korvata eläinlääkärikulut jos niitä tuli. No, ei onneksi tullut mitään.

Myöhemmin samana päivänä oltiin tulossa Ruun kanssa Taikarumpulasta pentujenkatsomisreissulta kotiin. Ehdin nurkan takaa tajuta että meidän pihassa on sakemanni - irti, ja samassa se ampui päälle. Oli siis irti jollakin naisella joka oli kylässä tuossa naapurissa.

Siitä varsinainen show sitten tulikin. Ruulla paloi hermo ihan totaalisesti, ja lopputulos oli se että sain väkisin vääntää Ruun leuat irti huutavan sakemannin naamasta. No kerta se ensimmäinenkin ihan tätä lajia... En kyllä voi syyttää Ruuta, ihmekkö se on jos alkaa jo ihan tosissaan puolustaa itseään näillä kokemuksilla. :( Mun huutaminen ja itseni väliin änkeminen ja irtokoiran "potkiminen" kun ei näemmä tuota mitään tulosta näiden röyhkeimpien yksilöiden kohdalla.

Nainen sentään pyysi anteeksi vaikka sen koira vuoti aika reilusti verta. Mä painuin vauhdilla Ruun kanssa sisälle ja sitten pääsikin jo hysteerinen poru ja kädet tärräsi kun tutkin Ruuta. Omassa kädessä oli pienet rouhaisujäljet. Lähdin viemään Ruuta hetken päästä Vethaussiin. Lavassa oli reikä ja Ruu aristi selkäänsä. Muita reikiä ei löytynyt, mutta pieniä ruhjeita pari. Selkään oli myös tullut joko osumaa, tai sitten se oli tappelussa nitkahtanut. Päälle tullut koira oli kuitenkin ihan reilun kokoinen.

Aamuinen ei tuntunut enää miltään tämän rinnalla. Ruulla on selvästi ollut kipuja, mutta Tramal auttaa onneksi hyvin. Asennonvaihdot tuottaa vieläkin vähän ähinää eikä se tietenkään halua mielellään maata tuolla kyljellä jonka puolella reikä on. Vitutus on suoraan sanottuna jo ihan ultimaalista. Tänään on vaan vedetty peitto korviin Ruun kanssa ja sitten unta kupoliin.

Pentujenkatsomisreissu sentään onnistui ja Taikarumpulassa vierähtikin vaatimattomasti 5 tuntia. :D




Ei kommentteja: