maanantai 18. kesäkuuta 2012

Nakupelle kesämies

Ruu sai eilen paikallisen trimmaajan luona uuden kesämiesasun! Hassultahan se näyttää, ja kokonaan ajeltuna voisi olla fiksumman näköinen, mutta pidin tätä hevoshommista tuttua (no ehkä vähän tuunattua) klippausmallia käytännöllisenä myös koiralle.

-Viilentää oloa
-Suojaa edelleen jonkunverran hyttysiltä, sateelta, kylmältä, naarmuilta, yms.
-Jos karva kasvaakin hitaasti, tod. näk. tarkenee kuitenkin talvella hyvin
Ruu on anaplasmoosinsa ja pitkäänkestäneen sairastelun jälkeen kestänyt kovin huonosti kuumuutta, joten meinasin ettei siinä mitään häviä, jos kokeilee turkin keventämistä. Eilen ainakin jaksoi hetimmiten käydä pellon poikki antamassa parille rusakolle vauhtia. Ajoi ne metsänreunaan ja tuli hyvin tyytyväisenä takaisin. Muutenkin ihan tyytyväiseltä vaikuttaa "kampaukseensa", ja ilmeisesti on viileämpi olo kun aiempaa enemmän viihtyy päiväunilla sohvallakin paljaan lattian sijaan.

Huomenna on taas veriarvokontrolli, ja isostipaljon toivotaan että maksa-arvot ovat normalisoituneet kortisonin poisjättämisen myötä! Muuten Ruun vointi on ollut tosi hyvä, ei mitään mystisiä oireita enää. :)

Keskiviikkona kotiutuu sitten rämäpää-Oiva. Oli kuulemma kovan vastuksen jo osannut laittaa kynsienleikkuussa - ison metelin kera, tietty... :D

Ei kommentteja: