lauantai 23. kesäkuuta 2012

Uimahommia ja hevostelua

Eilen lähdettiin käymään "Rivieeralla". Päivä oli tosi kuuma ja Ruu tykkäsikin käydä uimassa. Vesi oli lämmintä, kun kyseessä ei ole mikään järvi, vaan hiekkakuopan kalliolla oleva koirien vesiparatiisi! Oivakin rohkeasti meni luttaamaan, mutta molskahti vähän touhottaessaan isomman puoleisesti. No, kovapäinen rämäpää kun on, niin tottahan molskahdusta piti kokeilla uudemmankin kerran. Hauskaa näytti olevan luttaamassa kummallakin koiralla. :)







Parvelan talli kun on siinä ihan lähettyvillä, niin käytettiin tilaisuutta hyväksi ja piipahdettiin katsomassa hevosia. Talissa turvallisesti sylissä moikattiin Sumua ja Royettea. Ensimmäinen kerta kun näin pienen poropojan olevan ihan hiljaa paikallaan. Taisi olla vähän jännää kuitenkin. Ulkona tassuteltiin omin jaloin ja käytiin katsomassa kentällä Alli-hevosta.

Retken jälkeen uni maistui molemmille ja meillä oli hyvin rauhallista koko illan. Ajattelin että väsyneeltä pennulta olis helppo leikata kynnet, mutta Oiva pisti kyllä koko rahan edestä ranttaliksi. Noin pieneltä leikkuu toki vielä onnistuu, mutta tätä pitää kyllä harjoitella paljon. Ihan sylissä rentoutumisesta ja tassujen kopeloinnista lähtien. Matolääke meni ongelmitta pienen piimätilkan seassa.

Yö meni taas ihan rauhallisissa merkeissä, vähän Oiva itsekseen välillä leikkii ja viimeyönä änki itsensä Ruun kanssa samaan petiin. Ruu ei arvostanut vaan pakeni sohvalle. :D Nyt koko illan huilailun jälkeen on naperossa taas virtaa, ja meneillään on melkoiset aamuleikit!

Ei kommentteja: