maanantai 25. kesäkuuta 2012

Pentutreffejä ja selkäjumia

Lauantaina käytiin vielä treffaamassa muut pennelit ennekuin loputkin lähtevät maailmalle. Tuija oli järkännyt makkaranpaistokekkerit Vihtijärvelle. Veljessarja pisti heti Oivaa poikki ja pinoon, kun mokoma oli ollut pari päivää poissa laumasta. :D Oiva kävi taas molskahtamassa järveen, kuten suurin osa muistakin pennuista - osa jopa pariin otteeseen. Onneksi ei sillä riekkumisen määrällä pyyhekuivauksen jälkeen paljoa kylmä päässyt vaivaamaan. Ruu oli mukana myös, mutta keskittyi enimmäkseen makkarankerjuuseen.

Eilen Oivan ihmettelynaiheisiin kuului kauhistuttava imuri sekä kylpeminen. Kylpeminen ei ollutkaan niin kamalaa, onhan tuota uimista jo tullut reenailtua, joskin kastuminen aiheutti taas hillittömän mönkimishepulin.

Nyt kun Ruun lääkitykset ovat hyvin ehtineet loppua, uskalsin varovasti sitä vähän hieroa. Jumia tuntuisi olevan ainakin niissä kohdin mitä aristi sakemanninhyökkäyksen jälkeen, eli vasen lapa ja rintaranka. Jonkun verran on vetänyt myös jumiin ristiin oikealta takaa lanneselästä. Pitää sitä tässä nyt varovasti koittaa hoitaa.

Ei kommentteja: