sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Väärät lääkkeet

No woe viddu! Vasta nyt aamulla huomasin että Ruun Xeden 150mg antibiootti onkin Xeden 15mg KISSALLE... O_o On niin hyvin toi tarralappu liimattu pakettiin jossa kuitenkin oikeat tiedot, etten huomannut kun vasta nyt tutkia pakettia tarkemmin. No ei ihme jos ei ihan tehoa kymmenesosa-annoksella... Onneksi vasta yhden tabletin ehdin antaa eilen. Olis se ollu kiva viikon päästä huomata kun ihmettelee miksei tehoa. Ruu parka, kärsimys pitkittyi nyt päivällä, kun pitää vuorokausi kauemmin odotella lääkkeen tehoamista.

Onni sinänsä että edes huomasin asian kahdessa osassa nukuttujen ruhtinaallisten 4h yöunien jälkeen. Ja mikä suurempi onni, että tuo on ihan samaa ainetta kuin koiran tableteissa, niin niistä ei onneksi varsinaista haittaa kumminkaan ole. Ja saadaan puhelinresepti tuohon meidänkylän apteekkiin jahka se aukeaa, niin ei tarvitse enää Hattulaan ajella.

Voisin vetää kilarit tästä virheestä, koska mua suunnattomasti vituttaa ja harmittaa - nimenomaan Ruun puolesta. Mutta en jaksa. Virheitä sattuu, ihmisiä kun ollaan. Suurempaa vahinkoa ei onneksi päässyt syntymään (worst case scenario jotta olis sattunut joku ihan väärä lääkeaine joka aiheuttais yhteisvaikutuksia noiden 7 muun lääkkeen kanssa...). Ja itteäänkin saa syyttää kun en tarkemmin eilen katsonut. (Sitäpaitsi mä olen saanut omassa työssäni yliannostuksen ihmisiä jotka valittaa vaan valittamisen ilosta kaikesta mitä olisi SAATTANUT tapahtua. Olkoonkin ettei virheet ole missään kenellekkään kivoja).

Ei kommentteja: