lauantai 26. toukokuuta 2012

Alkaako mysteeri ratketa?

Ruulla siis aloitettiin lääkitys siltä varalta, että kysessä on punkin aiheuttama sairaus. Tohtori sanoi, että jos on auttaakseen, niin lähtee auttamaan muutamassa päivässä. Ruu on nyt voinut ainakin toistaiseksi paljon paremmin! Enää ei vaivaa muu kuin väsymys, mutta sitä pitäisin normaalina näin kauan kestäneen (6 viikkoa) sairastelun jälkeen, ja tällä lääkemäärälläkin, mitä nyt vielä menee.


Ei enää selittämätöntä puuskuttelua, läähättelyä eikä vaikeeta hengitystä, ei stoppailua pihalla (vaikka välillä kuumassa jaksaakin vaan kävellä, niin kävelee silti kuitenkin eikä heittäydy ihan veteläksi), ei ole tarvittu enää yhtäkään kipulääkettä, innostuu asioista vaikkei vielä kauaa jaksa touhutakaan, ja ainakin toistaiseksi on pysynyt tolpillaan eikä enää huoju (oli vähän väliä semmoinen aavistuksen huojuva, mutta mistä siitäkään tietää jos johtui vaikka Tramalista), lämpöä en ole mitannut kun ei ole ollut aihetta epäillä, mutta todennäköisesti myös epämääräinen sahaava lämpöily on poissa koska vointi on hyvä!

Huh, mä NIIIIN toivon että tää asia alkais nyt tällä ratkeamaan! Yhtä verikoetulostahan vielä odotellaan Saksasta saapuvaksi, mutta tosiaan näyttää siltä että olisko kumminkin johtunut vaan punkista, kuten lääkäri epäili? Sinänsä sopisi kuvaan, kun niistä voi sairastua hyvinkin vaikka vuoden viiveellä, ja kun kennelyskä ja sen jälkitautina tullut keuhkotulehdus (johon vielä kortisoni) laskivat vastustuskyvyn nolliin, niin siitähän alkoi tää outo oireilu ja verihiutalekato yms.

Ja punkkihommat ei kuulemma aina niissä verikokeissa näy, niin asiaa ei voi varmistaa oikein muuten kuin syömällä tämä nyt menossa oleva kuuri. Ehh... en voi olla ajattelematta että Ruun hoitamiseen on kulunut pieni omaisuus, ja vaivaan onkin lääke joka maksaa kympin luokkaa. Mutta ei kyllä raha sureta pätkääkään, kunhan Ruu tulee kuntoon! Rahaa saa pankista, mutta Pulppuja on vain yksi!

Äly ja Väläys eilen autoretkellä...

Ei kommentteja: