sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Pohdintaa II

Paljon olen saanut hyviä huomioita liittyen Ruun ruokintaan. Olen nyt päättänyt aloittaa RC Intestinal ruokinnan. Nappuloilla saan ainakin nyt alkuun ruuan pysymään samanlaisena joka päivä. Ruu jää myös taas viikoiksi tänne kaksin Petrin kanssa kun lähden itse kouluun ja Petri ei -kaikella kunnioituksella- osaa säätää raakaruokintaa sopivaksi, kun nyt en osaa sitä tällähetkellä näemmä itsekään.

Tärkeintä on nyt saada Ruun suolisto kuntoon ja ravintoaineet imeytymään normaalisti. Hyviä pointteja sain myös sellaisista asioista, kuten "suolisto on kuitenkin aika tärkeä osa koiran immuniteettia (Saana)" ja "paitsi tulehdus itsessään, mutta siihen syödyt antibiootit on varmasti pistäneet Ruun suoliston flooran uuteen uskoon. Kun lisäksi oletettavasti tulehdus on runnellut suolen sisäpintaa ja suolinukkaa, niin ei varmaan ole ihmekään, jos masu on nykyjään herkkä. (Saara)".

Ruu on nyt toipunut taas hienosti riisi-jauheliha-reajuusto mössöllä (riisi ja jauheliha kunnolla keitetty). Lisäksi on syöty useampikin kuuri Biobakkia viimeisen kahden viikon aikana.

Ei kommentteja: