maanantai 24. heinäkuuta 2017

Photoshooting vol II ja muita harrastuksia

Hulda on puuhastellut valokuvamallin roolissa, jäljestyksen salojen parissa ja agilityn ihmeellisessä maailmassa. Jäljet on menneet pääasiassa varsin hyvin, mutta tämän aamun sähellys oli kyllä pohjanoteeraus. Liekö paikalle kiiruhtaneet muurahaiset olivat ongelman ydin. Oikein muutakaan järkevää selitystä en ole sille keksinyt, että Hulda tyystin iski hanksat naulaan kesken jäljen useampaan otteeseen. Se ei siis edes hukannut jälkeä, vaan kertakaikkiaan vain lopetti hommat kesken. Muilla pelloilla/nurmilla ei ole aiemmin ollut muurahaisia ollenkaan ja jäljet on sujuneet tosi hyvin. Jospa huomenna päästäisi taas murkuttomalle pellolle, niin katsotaan sujuuko kuten aiemmin.

Lauantaina Hulda kävi valokuvamallina ja oli tarkoitus ottaa erilaisia hyppykuvia. Kaikkia kuvia en ole vielä saanut nähtäväksi, mutta parin kuvan verran on tullut "maistiaisia", että millaisia otoksia on saatu aikaan. Tältä Huldan loikkimiset näyttää:

Kuvien (C) Kimmo Karvinen


Upeita! Vai mitä? :)

Eilen oltiin pitkästä aikaa Huittisten agilityssä, ja mun kipeytyi siitä polvi niin, ettei sillä ole tämän aamun (pilalle menneen muurahais)jäljen jälkeen tahtonut päästä enää etenemään. Hulda ei ollut ihan parhaimmillaan, se on ennenkin hidastellut jos esteet on kasattu siihen hetikohta kentän etureunaan, missä on isohkoa soraa pohjana. Pyysin, että seuraavalla kerralla jaksettaisi kantaa esteet keskemmälle kenttää, jossa on paljon tasaisempi alusta.

Treenien tärkein huomio taisi kuitenkin olla se, että takaakiertoja tarvitsee nyt treenata innokkaammiksi. Ne on jotenkin jäänyt erikseen opettamatta, ja niitä on vaan tehty siinä muun tekemisen ohessa. Jospa niihin saataisi vähän enemmän eloa paremmalla palkkaamisella.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia kyllä, varsinkin tuo ensimmäinen on jotenkin niin tunnelmallinen! Ja kyllä kelpaa kuvaajankin, kun on hieno Huldakin ;)

Esteiden kiertoa olen Sanin kanssa tehnyt niin, että olen ollut esteen siiven jommalla kummalla puolen, "vetänyt koiran esteen yli" ja tehnyt kierron.