lauantai 25. maaliskuuta 2017

Agiepikset: 0 vp & HYL

Tänään huristeltiin Ylöjärvelle agiepiksiin. Mentiin sama möllien putkirallirata kahteen kertaan. Ensimmäinen rata meni tosi hyvin. Hulda eteni reippaasti ja tehtiin puhdas rata. Maalissa palkaksi oli taas kissan märkäruokaa. (Joka muuten yhdessä kohdassa vähän levisi mun treeniliivin taskuun...).Toinen rata lähti tosi hyvin liikkelle. Hulda ampaisi reippaasti matkaan, mutta se riemu loppui sitten jo putkelle nro 4, kun Hulda kyllä meni putkeen, mutta palasi pian samaa reittiä ulos. Heti perään toinen kielto samalle putkelle, ja kolmannella yrityksellä siitä putkesta selvittiin. Sama homma kun numerona oli 7, eli sama putki. Kielsi ennenkuin edes yritti suoriutua siitä, mutta toisella kerralla sitten meni kuitenkin. Tässä kohtaa oli jo molemmilla pasmat ihan sekaisin, ja putkelle nro 12 otettiin semmoinen "ihan muuten vaan" huolimattomuushuti.

Meidän ensimmäisen ja toisen vuoron välillä ehti kyllä kahdeltakin koiralta tulla hädät kesken radan, ja vaikka ne heti kyllä sieltä siivottiin, niin olisiko silti jotain shaibaa kulkeutunut tassuissa tuonne 4/7 putkeen? On tullut aiemmin huomattua, että Hulda on noista putkissa olevista eritteistä tosi tarkka, eikä niihin mielellään mene jos niissä on jotain ylimääräistä haisemassa. Koiran nokka kun varmasti haistaa, vaikkei siellä ihan kasoittain mitään oliskaan.

Voi tuohon kieltelyyn toki olla jokin muukin syy, ja muuten sanoisinkin väsymisen pitkästä kisapäivästä tai jonkinlaisen tympääntymisen samaan rataan, mutta alku oli niin hyvä ja tosi reippaalla asenteella lähti liikenteeseen, etten oikein väsymiseenkään tällä kerralla usko. Jos tosiaan kakat/pissat putkessa tassuista kulkeutuneena oli se syy, niin mitähän sellaisellekin asialle sitten voisi tehdä? Onko koiralla oikeus valita, jos se ei halua mennä paskanhajuiseen putkeen? Siinäpä sitä illan filosofinen kysymys...

Pääasia on kuitenkin yksi tosi hieno rata, mistä jäi oikein hyvä mieli. :)

Ei kommentteja: