tiistai 14. helmikuuta 2017

Muutama sylkkäri ja harppauksia kepeillä

Hulda oli tänään aivan erityisen super! Kaikki ei tokikaan mennyt täydellisesti, niinkuin harvemmin menee uusia asioita opetellessa. Silti asenne oli kohdillaan, ja tehtiin melko paljonkin, ilman että Hulda osoitti mitään hyytymisen merkkejä. Aloitettiin sylkkäriharjoituksilla. Tarkoituksella laitoin aluksi käännöksen jälkeen putken, sillä se itsessään jo innostaa koiraa etenemään. Kokeiltiin pari käännöstä myös pelkillä estellä.
Jonkinlainen radanpätkä tuli siinä viriteltyä myös. Puomin loppuun laitoin namin alustalle, ja rengas oli ensimmäistä kertaa maxi-korkeudella. Kotona on toki hypitty jo korkeampaa rengasta, mutta hallilla tämä oli eka kerta kun rengas oli korkeampana. Toki ensin muutaman kerran harjoiteltiin rengasta yksittäisenä ennen radalle lisäämistä. Lisäksi radalla on yksi takaaleikkaus.


Lopuksi kokeilin vielä vinokeppejä. Niitä on tehty se ehkä kolme kertaa aiemmin, ja yhtäkkiä Huldalla olikin aika selvä visio mitä kepeillä ollaan tekemässä. Tarjosi keppejä muutaman kerran jopa itsenäisesti. Vähän epävarmasti aluksi, mutta tarjosi kuitenkin. Ja mikä ihan kaikista tärkeintä: Hulda oli kepeistä kovasti innoissaan!Into piukassa,
hianoo on!

Ei kommentteja: