tiistai 21. helmikuuta 2017

Huldan agitreenit: Omat reitit

Tänään tehtiin rataa, ja siitä tuli melko vaikea erityisesti hallin läpi kulkevien tolppien takia. Ratapiirroksessa kaikki näyttää vielä suht simppeliltä, mutta kun sekaan lykätään läjä pylväitä, joiden katveeseen osa esteistä jää, niin se ei ollut kovin helppoa.
Videoita on lähinnä kohdista, joissa mikään ei järin onnistu - tietenkään. Ensimmäinen ongelma oli muurille osuminen kohdassa 7, jonka jälkeen vielä suurempi ongelma oli saada Hulda edes vilkaisemaan mun ohjausta. Huldan mielestä loogisin ja nopein reitti muurilta putkeen nro 9 on, noh, mennä suoraan putkeen nro 9. Ei paljon hetkauta rintamasuunnat, käsien asennot tai edes käskyt, kun porokira on ratkonut ongelmakohdat ihan itse taakseen vilkaisematta. :D 


Hankala kulma muurille


Ja kun se onnistui, niin Hulda meni jo!

Kohta 6-9 saatiin lopulta onnistumaan jotenkuten. Rataa oli jo hinkattu siinä määrin, että Hulda jälleen ilmoitti olevansa tauonkin jälkeen kypsä tähän samaan harjoitukseen. Tehtiin vielä kuitenkin vähän toisenlaista pätkää (jota nyt ei ole kuvaan merkattu), ja se meni ihan reippaasti. Ilahduttavaa oli myös se, että mun ei tarvinnut joka tolpan takaa Huldan kanssa kiertää, vaan se irtosi sivusuunnassa esteille. Toisaalta siis sen omatoimisuuden vahvistamisesta on ollut paljonkin hyötyä, mutta samaan aikaan se on saattanut hieman vahvistaa Huldalle käsitystä, että hän voi itse valita reitit niin halutessaan. Eipä tässäkään ole muuta kuin peiliin katsominen, ja opetettava lisää asioita. Kuten ohjauksen kuuntelua nyt ihan ensinalkuun. Loppuun tehtiin vielä vähän keinua, sekä keppejä.

Ei kommentteja: