keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Agin alkeiskurssi ja Oiva Esimerkki-Erkki

Oivalla alkoi tänään Koiranpäivien agilityn alkeiskurssi. Oiva sai toimia esimerkkikoirana, kun se nyt kuitenkin osaa esteitä suorittaa. Ensin otettiin suoraa putkea muutama kerta. Oiva pinkoi ihan pähkinöinä ja tarrasi leluun kiinni kuin ...hullu puuroon. :D

Pöytä oli toinen harjoiteltava este. Siinä tuntui olevan kauheesti haisuja, mutta hyvin se sitten kumminkin meni.

Kepeille ei löydetty verkkoja tähän hätään, joten tänään tutustuttiin "vanhanaikaiseen" tapaan ihan kädellä ohjaamalla. Sanoin että tätä on ilman verkkoja tehty vaan muutama kerta, joten on aika sähellystä, mutta tekniikka on mulle itselle tuttu (joskin myös ruosteessa) niin oltiin taas esimerkkikoiria. Parin kerran keppitauko onkin näemmä tehnyt hyvää, kun Oiva meni tosi hienosti eikä sinkoillut yhtään vaan keskittyi ja oli ideassa heti mukana.

Sitten otettiin uusi kierros pöytää ja putkea. Oiva sai tehdä mutkaputkea eri kulmista ohjattuna. Oli siiiistiiii! Tätä me just molemmat ollaan tarvittu! Helppoa hurjastelua kaasu pohjassa - onnistumiset hivelee itsetuntoa molemmilla! :D ...kunnes Oiva pongasi hallin matosta jonkun superhienon haisun ja pinkoi putkelta sitä haistelemaan. Noh, putki meni hienosti, sai vissiin ainakain palkan jonka halusi! :)

Lopuksi käytiin läpi tämän viikon kotiläksy, joka on paikallaan istuminen.

Ei kommentteja: