lauantai 26. tammikuuta 2013

Tuhkavuorten agipäivä

Tänään oli Tuhkavuorten koirien kokoontumisajot Lahdessa agilityn merkeissä. Eli Tuhkisten tarkkisryhmä aksaamassa. :D Jotta kiitosta vaan Hannalle mukavista treeneistä!


Tämmöstä oli tänään ohjelmassa. Päästiin Oivan kanssa lähtöviivalle niin sillä oli jo ihan oma rata mielessä, mitä se lähti innolla suorittamaan. Se oli seuraavanlainen: 1, 3, 4, 4 toisinpäin, 3 ja 1. Ja sama tietty uudelleen. Vihdoin kun kunniakierrokset oli tehty ja yleisöä viihdytetty, todettiin että otetaan lähtöviivalle pitelijä, sillä Oiva ei malttanut odottaa senkään vertaa kuin kotihallilla (ja sielläkin tätä tars reenata lisää!!!). Eli ensin esteet 1-4 ja siittäkin alku pätkissä aina este kerrallaan kasvattaen loppua kohden.

Seuraavalla kierroksella harjoiteltiin esteet 4-6 ja pohdittiin millä tavalla siinä kannattaisi välistävedot ohjata. Mulle luontevin tapa hidastaa Oivaa (valsseja vai mitälie kieppumista esteiden välillä) ja Oivalle nopea ja sujuva tapa (ohjaajalla naama menosuuntaan ja tossua toisen eteen) ei meinaa luonnistua multa. Loppupäätelmä "Muuten ihan kiva mutta sä olet vaan myöhässä, ja sillehän ei nyt oikein voi mitään!". :D

Oiva on aika väsynyt kaikesta viikon ohjelmasta, joten viimeisellä kierroksella otettiin helppoa kaahailua missä namialusta odotti lopussa. Eli esteet 1, 2, 3, A ja B.

(C) Satu Viljakainen

Kolmentunnin Tuhkis-aksailun jälkeen mentiin porukalla nollaamaan päitä koirapuistoon. Mukava päivä kertakaikkiaan! :)

Ei kommentteja: